Ny far lurer!

Amning, timing og kæmpe tudefjæs!

vilja1 (1)

Godt så, nej det er ikke mig der ammer, men jeg er jo lidt inde i universet og dog. Ser i, vores datter får mad hver 3 time, hvad enten hun vil eller ej. I de 3 timers mellemrum forekommer der som regel et fredsommeligt lille væsen med store øjne og let gråd. Så første gang at mor skal forlade grotten alene, er jeg overhovedet ikke bekymret eller i tvivl om hvad og hvordan jeg lige håndterer den lille sag!

Mor gik, datter fodret, far er klar med netflix, sut og gylpeklud!

SEKUNDET mor har trådt ud i friheden, starter motoren til en ellers fredelig lille engel. Viljas øjne åbner ganske langsomt, med et smil djævelen ville synke dybt til. Hendes ansigt fortæller de “simple” spilleregler…

1. Trøst mig.. 2. Vug mig.. 3. Syng for mig.. 4. Find min moar…

2 timer og 50 minutter med vuggelege, mariehønen evig glad (kun bekendt med første sætning i sangen), flyvemaskinen, vulkanen, den legende trappe, vindmøllefjæset, overentusiastiske;

“Nååh lille bubu, det skal nok gå, ja bububu, nååååååh pust pust, far er her, babuubabuu…”

ENDELIG, STILHED, LUKKEDE ØJNE, PASSIVE HÆNDER, SKÆLVENDE MUND SKÆLVER IKKE, ER DET? JA! JA! JA! SEJR!!!

30 sekunder senere, dørklokken ringer med dens latterlige fuldstændig inhumane lortelyd. Skræk jager ind i hjertet og jeg glaner med ærefrygt ned på baby, der ligger fuldstændig modløs, døv for den brandalarm der lige er gået, med et saligt smil og savl hængende ud af munden.

Hahaha – ingen skade sket!

Min anden halvdel vralter ind ad døren, smil fra øre til øre.. “Hej skat, nåååh se Vilja har bare sovet. Sådan skat!

Hun lister ud i køkkenet og på vejen kalder hun blidt; “Vækker du hende lige, så hun kan få noget mad?!

“ARE YOU MOTHERFUCKING KIDDING ME”?!?!

Hvis du skal til eller lige er blevet far eller mor, så ønsker jeg ikke denne form for sadisme overgå min værste fjende. Så husk tiden!

0-1 Far.

7 kommentarer

 • Jeg skraldgrinede da jeg læste det her! Fedest at starte dagen med et grin, når nu det var på den forkerte side af klokken 7.00 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • farudenfilter

   Tak for de søde ord. Jeg er glad for det bragte smil hos dig : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Verdensklasse! Jeg tog også mine snit til at smutte lige efter endt amning. Og 10 minutter senere fik jeg en SMS om at jeg godt måtte skynde mig hjem igen.
  Super cool blog, og dejligt at læse det fra en fars side.
  Det er din skyld jeg kommer for sent i seng i aften.
  Mange Hilsner fra Mille, med Martha på 13 uger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kaptain

  Haha, faldt lige over det her indlæg..
  Vi har ikke haft batteri i vores dørklokke, siden min søn var ca 1 måned gammel og en (SÅKALDT!) kammerat synes han var sjov og holdt dørklokken ind i 10 sekunder efterfulgt af periodiske tryk “riiiiiing! riiiiiiiiiiing! riiiiiiing” og forsøg på at spille en melodi på dørklokken. (nej, han har jo så ikke selv børn!) Kammeraten synes selv ideen var sjov. Jeg havde lige brugt TIMER på at få min søn til at sove. Kammeraten overlevede lige nøjagtig, men her 2,5 år senere (og en datter på 7 uger rigere), har vi stadig ikke batterier i dørklokken.
  Så må folk banke på. bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny far lurer!