Jeg hader at løbe!

Counting calories & cheeseburgers

blog3

Jeg er, som sagt, i hardcore bootcamp og jeg håber på at jeg en dag kan bruge voldtægts ofret “#fitfam” på Instagram med bare en smule god samvittighed.

Alt efter dagen har jeg 3 energiniveauer.. “Fuck it i’m going home”, “Jeg bliver sgu lige på crosstraineren i 30 min mere, jeg kan jo ikke gå glip af <indsæt fuldstændig ligegyldigt reality show> og sidst men ikke mindst “Jeg er motherfucking HULK, giv mig noget jern at rive i, god damn”!

Alt muligt i min hverdag kan påvirke hvilket trin jeg ligger på. Har Vilja leget brandbil hele natten, er jeg indkaldt til et A-kasse møde omkring hvordan man bruger linkedin og facebook og så videre. Det er som regel min lille køretur på små 25 min til mit træningscenter, der i sidste ende har afgørende indflydelse på dagens indsats i jernstøberiet..

Og jeg kan så med helt ufattelig genklang råbe op, at idag var en fucking 3’er! Gennemblødt af sved efter opvarmning, smed jeg kiloene rundt som var de Viljas sutter. Efter 2 intense timer finder jeg mig selv i knæ på en yogamåtte, gispende efter luft. Ind og ud af bevidsthed og på randen til at skovle morgenmaden retur. Vraltende finder jeg hen til en motionscykel… Jeg gætter på, at jeg har troet det var min egen cykel og jeg bare skulle hjem nu! Hvilket er ironisk, fordi jeg var i bil. 60 min senere, ligger der 2 liter sved på gulvet ved siden af mig, mine fødder sover og på magisk vis lykkes det mig at bearcrawle i bedste”Quasimodo møder Gollum” stil ned af trapperne og ind i omklædningsrummet.

Efter en lille halv time med diverse småpinlige “moves” får jeg pakket mit gear sammen og med svimlende stolthed går jeg hen til min bil.

Musikken spiller og tankerne flyder rundt i mit hoved: “1000 kalorier forbrændt, ny PR i Dødløft, fedt, jeg kan næsten mærke mine “abs” under flæskejakken”. Følelsen af en lidt for rutinepræget kørsel påvirker mig, men før jeg slipper de sidste opturs dagsdrømme om min træning, vækkes jeg brat af en skinger, dog yderst velkendt stemme..

1 filet o fish menu og 3 cheeseburgers, med 2 vanilje milkshakes”…

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!

Jeg orienterer mig og ganske rigtigt står der en ranglet tosse i det svenske flags farver med en alt for velkendt pose i hånden og banker på min rude som var hun en sirene og jeg et skib på afveje…

Velkommen tilbage kalorier..

6 kommentarer

 • Helenelj

  Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste, der falder i.. Gang på gang! Jeg er simpelthen så træt af fitness-mennesker på de sociale netværk, der viser det ene overskue efter det andet!

  Mega fin blog. Jeg vil hænge på! Du skriver så jeg har et smil på læben hele vejen igennem, og føler mig mindre klam om lige at have spist min mors rester af flæskesteg med brun sovs og kartofler til morgenmad.. Inden træning.

  Keep on Going 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • farudenfilter

   Hahaha sådan Helene! Og jeg er sikker på at de clean tosser også snyde æder i ny og næ : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  FANTASTISK – tissede næsten i bukserne af grin.
  Fedt med en far på bloggen!! Well done…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hahaha jeg flækkede af grin! Bliv for guds skyld ved med at skrive, for det her er underholdning på højt plan 😀 Tak for at give mig et godt grin på sådan en almindelig torsdag aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hader at løbe!