I Viljas sko..

Fuck hvor er vi bare fede sammen!

Tak skal i have

Og det mener jeg virkelig!

Jeg har haft en travl weekend indtil videre med en meget seriøs rødvinsaften i går blandt andet, hvor jeg endte på en fucking sovesofa i Nordvest, tro det eller ej. Med stort set ingen søvn og en ordentlig omgang tømmermænd har vi været til barnedåb i dag med den helt store anordning af mad, drikke, kager og slik. Så jeg skylder nok små 85 kilometer på cyklen i morgen.

Nå, men for at komme hen til det jeg egentligt gerne vil sige. Til denne begivenhed, mødte jeg en smuk ung dame, der på et sekund fjernede alle tømmermænd, da hun forsigtigt prikkede mig på skulderen, smilte og sagde: “Det er en rigtig fed blog du har”.

Der gik det for alvor op for mig, hvor hurtigt det er gået med bloggen de sidste par uger. Fra Denise og jeg udvekslede synonymer til mit alias, til mit første indlæg. De sidste 19 dage har jeg haft mange flere besøg end jeg i min vildeste fantasi havde regnet med, og sammen med de rørende kommentarer jeg får hver eneste dag, så er det også på sin plads at fortælle jer alle sammen, hvor helt over-fucking fede i er!

Jeg har i mange år haft en drøm om at leve af at skrive. Bevares, ikke en blog som sådan, men i form af børnebøger. Jeg er ved at færdiggøre min første bog og den proces har i rykket ved i sådan en grad. For med jeres rosende ord, bevægende historier og gode råd, så er jeg kommet lidt nærmere troen på, at nogen rent faktisk gider at læse det lort jeg lukker ud.

Og fuck hvor er det bare fedt, selvom det måske ikke lykkedes, så er i nogle fucking champs og jeg ville lyve, hvis jeg ikke fortalte, at jeg har en usædvanlig stor optur hver evig eneste dag jeg vågner op til ikke bare søde ord, men også personlige historier, som i deler med mig.

Så med en fucking fanfare af trutmunde og skæve smil..

 “Tak skal i fucking have!”

32 kommentarer

 • Stort tillykke med succesen og absolut fortjent! Synes det er så sejt at kaste dig ind i en mildest talt kvindedomineret blogverden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Minet

  Hvor er det glædeligt at din egen process her, har givet dig netop dét skub der skal til.. 🙂
  Lad din egen inspiration til bloggen give dig den fornødne energi til at forme dét du virkeligt brænder for.
  ..og brug bloggen som et afløb -vi der sidder her, i suppedasen på godt og ondt, venter med længsel på næste indlæg 😉

  Glimrende blog.. Ærlig og spot on.

  Daddy-high five ✋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God fucking damnit hvor er det nogle søde ord Peter.

   Jeg gør mit bedste 😉

   Rigtig god søndag og lige tilbage med et par Daddy-knuckles

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er klart, at du har fået så hurtig succes, når du er indehaveren af ikke blot verdens nok yndigste baby, men også en skrivefærdighed, der siger spar to! Jeg elskede din blog fra mit første klik herinde, og er stadig lige begejstret! Alle andre blogge jeg følger er moderelaterede, og at læse din blog er et dejligt frisk pust hver dag. Keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanni

  Og det ER bare den fedeste blog jeg nogensinde de har læst!!
  Jeg blev mor for 2 gang i april, og min nu 4 måneder gamle søn har ikke bestilt andet end at græde de første 3 måneder!! Så jeg har ikke haft vildt meget at grine af!
  Det skal jeg da lige love for jeg har nu!! Tårene stod ud af øjnene på mig da jeg læste det første indlæg jeg mødte, det med sundhedsplejersken. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grint SÅ meget!
  Af hjertet tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej nej nej hvor er det bare super fucking fedt at høre Tanni. Det er så vigtigt at finde smil og grin frem i hverdagen! 😉

   Rigtig god søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrin (Pixiefis)

  Sgu’ da selv tak! Jeg er imponeret over din evne til at sige ting rådt for usødet uden det bliver perverst samt inderligt og kærligt uden det bliver for kvalmende. Det er en fryd for læselysten (siger dansklæreren..!)
  Du får lige et stort HEP med på vejen med børnebogen, den vil jeg glæde mig til at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  En børnebog?? Den vil jeg glæde mig til at læse! Og bliv endelig ved med at skrive. Det er fantastisk læsning og du skriver så godt. Jeg troede det var ‘H’ der var den store forfatter i slænget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina

   Vi har jo en aspirerende forfatterklub, den skal nok komme på som et indlæg en gang, den inkluderer skam både H og Miv 😉

   Og tak for de rigtig søde ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Forsæt endelig – din blog er anderledes, humoristisk og lige præcis som hverdagen er- ikke et rosenrødt paradis – og det er pisse fedt og giver et smil på læben hver gang jeg læser dine indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak! Du skriver fantastisk og dine betragtninger er både gode, relevante, sjove og rørende. Kom bare an med børnebøgerne; jeg er sikker på at du allerede har mange købere! I hvert fald mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Selv tak;-)
  En far uden filter- er et kærkomment indspark og du gør det f…… godt- PROPS!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Så får du også lige heps herfra også!! Jeg har indenfor den sidste uge opdaget din blog og jeg skraldgriner højlydt af det meste jeg læser herinde… Keep up the good work, det er dælme for skide skægt… God søndag til dig og din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Din blok er befriende og humoristisk på den fede måde. Jeg glæder mig hver dag til min daglige dosis 🙂 Glæder mig da også meget til at høre mere om din børnebog – og måske endda læse den højt for bøllefrøet herhjemme ;o)

  Tak fordi du deler!
  Og tak til lortemor.dk for at anbefale den 🙂

  Håber I får en dejlig søndag!

  Kh
  Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for de dejlige ord Sandra, det er fedt at høre. Der skal nok komme mere om min bog hen af vejen 🙂

   Rigtig god søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanni

  Aldrig har jeg læst en blog der har fået mig til at grine SÅ meget!
  Jeg blev selv mor for 2 gang i april, s kan nikke genkendende til MANGE af dine opslag!
  Og hvor er det rart, at jeg selv efter en mega lorte nat med skrig og skrål, kan få et godt grin!
  Bliv ENDELIG ved!!

  Btw har i ikke 3 måneders plads garanti som så mange andre?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for de super dejlige ord Tanni.

   Nej vi har ikke 3 måneders garanti fordi vi valgte 2 vuggestuer..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg skriver normalt ikke kommentarer på diverse blogs, men for dææælen hvor formår du at plante store smil på læben. 🙂
  Jeg har siddet og kigget hver og et indlæg ud og efter gentagne grin blev min “ikke-blog interesserede kæreste” alt for nysgerrig. Vi har nu siddet og grint i fællesskab OG ser frem til dagen hvor du udgiver din børnebog.. Den kommer uden tvivl til at have en plads på vores drengs værelse – du har en lækker skrivemåde..
  Tak for en masse gode grin og jeg (tør godt sige vi) venter med spænding på næste indlæg.

  – og hvor er lille Vilja en yndig pige 🙂 hun kommer til at sno jer om sin lillefinger..

  Smilende hilsner fra Ditte – mor til 15 mdr. Benjamin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de super søde ord

   Hvor er det bare super fedt at høre i begge kan lide bloggen. 😉 . Jeg er helt sikker på at hun bliver en rigtig bandit der kører os rundt haha.

   Rigtig god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er også ny læser, og elsker dine fortællinger.. Glæder mig bare til, at din blog bliver så stor, at du kan sige fuck jer til reklamerne på din blog (for det er en killer, læser altid blogs når jeg putter børn, ungefär ml 1-3 børn, og sløj intenet forbindelse på 1 salen) Thumbs up, sejt med noget ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt fanget her! Skrivestilen, ærlighed, sarkasme og “fyfyskammeord” går lige ind under huden på mig. Det er for fedest at få en fars synsvinkel i denne ellers meget dominerende mommybloggerverden, som jeg btw selv bruger ufatteligt meget af min tid på, og jeg har den dybeste respekt for det du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Farudenfilter
  Jeg køber 100 din bog, så få den endelig bare skrevet færdig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Viljas sko..