Grunden til at mænd ikke ammer!

Jeg hader at løbe!

blog2

Ja, jeg hader rent faktisk inderligt at løbe!
Som sagt er der gået intensiv fitness-træning-næsten-paleo-og-crossfit-games agtige tilstande i den herhjemme. På trods af, at jeg stadig er passiv i den lokale Crossfit box, Butchers Garage, så får den stadig fuld skrue alle ugens dage i fitnesscenteret, i stuen, eller i Valbyparken.

Jeg kan knap nok halte mig gennem 1 km i smukke omgivelser og ja det har utvivlsomt noget at gøre med, at jeg vejer nok til at tage en 3×34 som taxa og det gavner helt sikkert heller ikke, at jeg de sidste 15 år rundt regnet har røget 75.000 smøger.

Men her er grunden til, at jeg hader at løbe. Min krop føles som om den bliver æltet i en tørretumbler, jeg er gennemblødt af sved efter 200 meter og mine åndedræt er så pornografiske at jeg, når jeg passerer andre folk, er nødt til at holde begge hænder for munden i ren frygt for at gå fra blogger til blotter status.

Og her er kickeren, endomondo…

POP UP MIDT I MIN RØVSVED!

Du er blevet udfordret til en 10 km, en sprint, lunt, interval, marathon og en iron man

Og sjovt nok er det altid de mennesker i mit netværk, der vejer så lidt at du kunne spænde en snor om livet på dem og lege drage på stranden.

“SELVFØLGELIG VIL I FUCKING LØBE MED MIG, JEG ER JO LØBERNES SVAR PÅ DE UNGE MØDRE, DET ER SÅ NEMT AT FÅ DET BEDRE VED SIDEN AF MIG PÅ EN LØBETUR!”

Men jeg giver ikke op, jeg vil kunne løbe 10 km, stadig være stor nok til at kalde mig en “rigtig” mand og samtidig have overskud til smil ved mållinjen.

Valbyparken, here I come… 100 meter af gangen!

Jeg kan også findes på Instagram @ Farudenfilter

2 kommentarer

 • Cathrin

  Fedt fedt fedt! En far blogger – det er sgu’ befriende. Og så med et ordforråd af ekvilibristisk karakter. Tror sgu også lige, jeg finder dig på insta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • farudenfilter

   Hahaha tak for de alt for fine ord Cathrin : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grunden til at mænd ikke ammer!