Når far ikke er god nok..

5 Ting du måske ikke vidste om mig?

top5

Nu er vi jo kommet lidt nærmere hinanden og personligt synes jeg altid det er hyggeligt at få et indblik i de bloggere jeg selv følger. Så her kommer der lige en lille liste af ting du måske ikke vidste om mig.

1. Jeg er ultra fucking sart! Når jeg stiger på en helt tom bus, så er min glæde ikke gjort fordi den er tom, nej den er gjort fordi, at jeg så kan inspicere samtlige sæder for snavs og finde det mindst “beskidte”. Velvidende at det område jeg bor i og de busser jeg tager, er proppet med sutter og mosefund fra Mozarts plads. Men hvad man ikke ser, har man ikke ondt af vel?..

2. Jeg er en rigtig gaming nørd. Det tager oceaner af min tid, men samtidig er det et frirum til at tænke og dagdrømme i, især nu når cigaretter, rødvin og hash er lagt på hylden. Som om jeg ikke bliver spottet i 69’eren i ny og næ..

3. Jeg SKAL sove hos min mor dagen før min fødselsdag, det vil sige juleaften, vågne op til et morgenbord, og så ellers isolere mig resten af dagen med mad, gaver og Denise. Jeg mangler muligvis lidt et voksengen?

4. Apropos, jeg har ikke holdt fødselsdag for nogen, nogensinde. Og jeg har heller ikke tænkt mig at gøre det. Jo måske når jeg bliver en gammel julenisse, men så skal det da bare være for at blive vartet op!

5. Jeg sover stadigvæk med mit sovedyr Kaninus, som jeg fik af min far da jeg var 0 år gammel og hun ligger stadig i sengen og kigger med. Dog med lidt færre tvangskrammere end da jeg var lille, men stadigvæk. Jeg var faktisk så afhængig af min kanin, så for tyve år siden, da jeg var på besøg på Bornholm hos min far sammen med min mor, havde jeg glemt Kaninus. Det resulterede i, at min kære mor tog tilbage til København, hentede min tøjkanin og tog så hele vejen tilbage til Bornholm. Så den dag Vilja har glemt noget, lige meget hvor, så skylder jeg vidst min mor at hente det. “Så du har bare ikke at fucking glemme noget Vilja!”

Rigtig god aften!

16 kommentarer

 • Cami

  Jeg har en bamse jeg fik af min moster da mine forældre landede i Lufthavnen efter de havde hentet mig på Sri Lanka da jeg var 3mdr gammel..den har jeg sovet med lige siden..den blev dog nødt til at blive sat op på en hylde for to år siden ..da den efterhånden var pænt slidt..
  Har også en pude fra KLM som mine forældre nakkede med fra flyet. Den er lige blevet lagt på hylden også da den har fået slidhuller 🙁 I am heartbroken..Nu har jeg ikke noget at kramme om natten mere..og intet andet er lige så godt som hverken puden eller bamsen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Ha ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria H

   Hov.
   Kan se at hele min kommentar slet ikke er kommet med.
   Prøver igen.

   Da jeg var barn, kørte min far hele vejen hjem fra Sverige, for at hente min Stampe (det er ikke en kanin, men en bjørn) fordi som han sagde, ellers ville der ikke være fred i de 14 dage vi skulle feriere i Sverige.

   Spørgsmål: lader du Vilja lege med Kaninus? Ved nemlig ikke helt hvor vi står herhjemme med min Stampe og min datter på 2 måneder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt!

   Jeg ved det ikke helt, lige nu er hun så lille at hun ikke rigtig kan lege med tøjdyr. Jeg vender tilbage når jeg har et svar 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, den med Kaninus ville jeg aldrig have gættet! Genialt! Men jeg synes der mangler billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Din blog er så fantastisk og elsker din måde at skrive på 🙂
  Er sjovt at følge med i dine opture og nedture og at se rollen som forældre set fra en fars synspunkt på godt og ondt 🙂
  Og dejligt at læse at jeg ikke er den eneste der stadig sover med tøjdyr, mit er en gul bamse som også har været min fars, han hedder Bob 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En af de røvsyge ting ved at blive voksen, er da også, at man kan være nødt til SELV at kokkerere på sin fødselsdag! Det burde være ved lov, at andre skulle forkæle en med mad, gaver og andre lækkerier den dag- jeg forstår dig fuldt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  altså først ser du total sprød ud på billedet 🙂 haps

  dernæst synes jeg det var megasjovt at læse om forholdet til din kanin og lidt scary også..haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Og her gik man og troede at man var den eneste forældre, der stadig havde sin barndomsbamse i sengen 🙂
  Fedt ..

  Og P.s
  Man ved fandme man er fan af bloggen når man har læst det nyeste indlæg inden du annoncere det på instagram !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når far ikke er god nok..