Den første Q&A

Sutte guiden..

Sutteguiden

Jeg har jo lovet en guide og det skal ingen da snydes for. Heller ikke mig selv, da jeg sikkert har glemt de små tips og tricks, hvis eller når der kommer flere babyer til herhjemme.

Hvis i gik glip af det indledende indlæg “Sut, sut, sut” så kan i finde det her.

1. Aldrig gør som mig, nemlig at købe 20 forskellige elite dyre sutter i håbet om at; “er der nok sutter i vuggen, vælger hun nok en yndlings”. Man burde jo umiddelbart tro, at de gøglere der fremstiller sutter har en lille ide om hvad fuck de laver. Men det kan jeg så roligt fucking fortælle jer, at de ikke har..

2. Trop op i Rema 1000, kig ned på din lille baby og tænk stort. Med det mener jeg nemlig, at de fleste sutter, der er lavet til under 6 måneder, er beregnet til et helt klart mindretal. Jeg ville gerne fucking vide hvor mange sutter, der bliver købt i størrelse 0-3 måneder, som rent faktisk bliver brugt aktivt. Lur mig om det ikke står sløjere til end Netflixs danske undertekst leverandør. Og glem de super dyre natur sutter og hvad fuck du ellers har i hovedet af gode ideer. Nap dig en discount pakke, 3 for tredive kroner af størrelsen 6 måneder plus!

3. Men sutten falder stadig ud, hvad skal jeg gøre? Bare rolig kaptajn og styrkvinde, det er fordi baby stadig ikke helt fatter princippet i en sut endnu. Bare rolig, her på bloggen og instagram er vi blevet rørende enige om, at hvis du lige vikler en stofble uanset mærke ind i sutte ringen, så den får lidt tyngde, ligger den på maven af baby og stikker kæmpesutten ind i skabet igen, så VOILA, BUM OG FANFUCKINGTASTISK! Baby kan nu sutte i mere end 10 sekunder af gangen.

4. Hvis du tror, at dette er en magisk hold kæft bolsje kur til baby, så tager du desværre grueligt fejl. Trin 1 til 3 er nemlig kun en hjælpende hånd til, at dit lille vidunder kan øve sig på at sutte. Det tager stadig tid at lære de følgende 3 principper i sutning:

 – Maks vakuum tryk på plastiksut – “fy fuck, det er sgu ikke et bryst det her!”

– Falde i søvn, men stadig huske på at sutte i ny og næ, nok til ikke at tabe drømmeknuseren nummer et, nemlig sutten!

 – Vågne forvirret op og stadig huske sutten i munden!

5. I Viljas tilfælde tog det cirka 2 måneder for at bestå de 3 grundprincipper, men hun mangler stadig at skrive sin PhD afhandling i sutning og jeg tror at der går et par måneder mere før hun indstiller sig selv som Elitesutter.

Og så husk endelig at der stadig kan stilles spørgsmål i min Q&A her. Jeg svarer på alle spørgsmål på video, inden weekenden er omme.

8 kommentarer

 • Miriam

  Yes!!! Tror jeg skal prøve din metode på min baby.. Hun kan nemlig ikke rigtig finde ud af det der med sut.. 🙂
  Og tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha, hvor er der mange af de sætninger i denne her guide der bare IKKE skal tages ud af konteksten! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Åh, det er spast! Jeg følger normalt kun fitnessblogs og er egentlig heller ikke ret glad for babyer før de er store nok til at fortælle, hvad de vil, men det her er virkelig underholdning, som er værd at bruge sin tid på 😀
  Rigtig god weekend herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine indlæg får mig altid til at smågrine og nikke bekræftende. Du forstår at skrives, så det kan mærkes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første Q&A