Nu er det altså sengetid..

Svar på spørgerunden

Jeg havde jo lovet jer svar på alle jeres spørgsmål, uden svøb og indpakning..

39 kommentarer

 • Helene

  Jeg er så fan, af din video! Din stemme lyder slet ikke som en, der kan sige bandeord (set ud fra bloggens samling af bandeord) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FUCK hvor du ligner på Opie i SOA!! Og det er det beste komplimentet jeg kan gi, for han er en av mine favorittkarakterer noensinne! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Du er sku hyggelig. Godt arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel, hvor er du herlig. Tak for god underholdning her en søndag aften. Der er noget særligt fedt over videosvar, fordi det giver en anden dimension til min opfattelse af dig. Som far. Som blogger. Som menneske.
  Keep up the good work – jeg er sikker på at det nok skal lykkes med børnebøgerne.
  KH Cana
  http://www.mortilto.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wencke

  Fedt med vloggen! Flere af dem, tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Super fed video, slet ikke kedelig. Var sjovt at se dig “rigtigt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det var næsten ikke muligt (du er så mega fed på skrift), men jeg kan nu alligevel lide dig endnu bedre efter at have set videoen! Og så gav du mig næsten lyst til at flytte i en et-værelseslejlighed med mand og baby…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev helt overrasket over, hvor rar en stemme du egentlig har. Dit skriftsprog virker meget hårdt med de mange “fucking” osv., så det var overhovedet ikke en så stille og rolig video jeg havde forventet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader normalt, når bloggere får den skøre idé at svare på læsernes spørgsmål til et webcam, men på en eller anden måde formåede du at holde min opmærksomhed i samtlige 20:57 minutter – helt uden at spole! Congrats. Jeg var ikke stor-grinende, som jeg er til dine tekster, men det var faktisk rigtig rart lige at få sat mimik og stemme på dig. Hvis du har en hidtil ikke omtalt lillebror, så kast ham gerne i min retning (ja, det skrev jeg lige..).
  Og tak for svarene forresten – det var skægt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Super god video!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Super fedt at høre din stemme, men også at du svarede uden omsvøb, på alle de spørgsmål der kom.

  Synes det er en meget spændende blog, det undrer mig dog at der ikke er flere mænd der læser med/kommenterer.

  Jeg kan da ikke være den eneste mand, der som kommende far, er lidt træt af “kvinde-blogs”, omhandlende børn, og det at blive forældre, osv.
  Keep up the good work.

  Mvh

  Tim

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Tim, det er rigtig dejligt at der kommer ros fra en anden mand 😉

   jeg er sikker på at der kommer flere til bordet løbende.

   Rigtig god aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nej, hvor er du bare sympatisk at se og høre på! Keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, genial video! For det første er jeg virkelig glad for at se Kaninus i action, så tak for det 😀 For det andet er det egentlig utroligt, at jeg gider at se en 21 min lang video, når jeg i bund og grund ikke rigtig interesserer mig for børn. Men så kommer citater som denne: ” Jeg håber hun bliver grim nok til stadig at have nogen venner, og køn nok til at få en kæreste. Men ikke så køn så det strømmer ind” Hahaha! Og derfor var det 21 sjove minutter – selv for én som mig, der ikke har børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God videoblog! Tak for den. Det var interessant at se og lytte til dig “rigtigt”. Jeg var med fra ende til anden.

  Et par kommentarer til den:

  Jeg er enig med dig. Vilja ligner sin smukke mor meget ud fra de korte glimt vi har set af hende.

  De der børnebøger … Jeg var allerede ved at skraldgrine, da du nævnte karakterernes navne, og er meget nysgerrig nu. Kan du ikke “udgive” små uddrag fra dem på din blog? Jeg hepper på snarlig gevinst for dig hos et forlag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak Jeanette!

   Så mange gange tusind tak for din interesse i mine bøger.

   Jeg ved ikke helt om jeg åbner et lille vindue til min børne verden endnu, men det er klart en mulighed. Nu er der jo forventninger og hvem ved om jeg kan leve op til det: Waaaah.

   Rigtig god dag Jeanette!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Olsen

  Så fik jeg net så jeg kunne se din video 🙂 rigtig hyggeligt!

  Nå men jeg sad og tænkte på om vi ikke kunne få en lille forsmag på en af dine bøger? Eller er det ikke en mulighed? Gad så
  Godt kunne læse noget højt for min datter som jeg også synes var fedt! Mine forældre læste koglefolket og fyrfolket højt for mig og de toppedes om hvem der skulle læse godnathistorie, netop fordi de var skrevet godt og indlevedende! Det gad jeg godt kunne gentage, men de bøger kan jeg ikke støve op! Og det kunne da være mega fedt med en bog man som familie kunne læse sammen inden sengetid!

  Nå men jeg siger med andre ord, kom i gang med de bøger og det kan kun gå for langsomt!

  Nu siger du at du gerne vil have anbefalinger. Har du læst superheltemor? Hun er altså skøn, politisk ukorrekt og skriver efter min mening godt. Hun er godt nok ikke ny, men har for en periode været væk fra bloggen, men er kommet stærkt tilbage. Tjek for eksempel hendes kalender. De kunne ikke finde den perfekte familiekalender, derfor måtte de jo selv “pynte” på den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt Betina

   Jeg går selv og tænker på, om jeg skal åbne et lille vindue på klem til min børne verden. Jeg er ikke helt færdig med at debattere med mig selv om det er en god ide.

   Men tusind tusind tak for de søde ord, det betyder langt mere end du aner.

   Jeg vil straks kaste mig over et indlæg fra superheltmor!

   Tak Betina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Jeg håber så meget at debatten med dig selv ender ud til vores fordel 😛 men det er klart der skal mange overvejelser til. Både min kæreste og jeg vil elske at skulle slås om hvem der skal læse højt for Thea, så jeg håber, at du kan få held med at få udgivet dem og udlevet en af dine drømme 😀 jeg krydser i hvert fald fingre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha tusind tak for dine opmuntrende ord Betina 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Du er mega herlig – fedt at se dig “live”!
  Jeg er stor fan af din blog – og elsker når der er et indlæg til min nat-amning 🙂 Jeg fik en søn den 18.7.14, så der kan ikke være langt imellem ham og Vilja – så hyggeligt (for mig). Håber jeg får en pige næste gang – lige så skøn og med lige så dejlige kinder som hende 🙂
  …Og så helt off topic – jeg kender et par stykker, der er meget misundelige på dit skæg. Det er både fyldigt og velplejet, hehe, thumbs up!
  Pøj pøj med børnebøgerne – jeg er klar til at købe dem 🙂
  Nå ja, og jeg kan anbefale twinpeaks – hun (@mmleilange),er så skøn og med dejlige tvillinger. Ved ikke om hun er noget for dig, men du kan jo tjekke hende ud.
  Kh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh tak, det er glad for at høre Tanja.

   Dejligt med en lille søn er jeg sikker på. Haha ja jeg er heldig med skægget haha 😉

   Jeg ved ikke om du følger mig på Instagram Tanja, men der ligger et selfie af lige netop mig og mmleilange 😉 Jeg er rigtig glad for hendes blog og hun var også den første der gav mig et skub i den rigtige retning gennem hendes blog.

   Rigtig god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft, hvor virker du sympatisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvorfor finder jeg dig først nu?? Din blog, that is.
  du må meget gerne kigge forbi min også? 😉 Nu hvor du selv efterspørger flere blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det altså sengetid..