En tur forbi TV2 Lorry

Winter is coming..

Fisketorvet

Fuck hvor er det fedt, at vi er på vej mod lidt koldere dage! Det er der flere grunde til, men en af dem er helt sikkert, at vores lejlighed er fuldstændig latterlig at bo i om sommeren. Øverste etage, skråvægge, ingen udluftning? Men nok om det, for det har egentlig intet at gøre med, at jeg bare bedre kan lide de koldere luftlag. Jeg elsker sne, kulden i fjæset når jeg går tur og den originale glæde ved en varm drik på en kold dag. Min kaffe smager bare bedre, når kulden river i klokkeværket.

Det er samtidig den tid, hvor jeg ikke længere har ondt i røven over, at det ikke er mig, der går de perfekte ture ned af pisserenderne eller et andet fabulous sted på Østerbro med min barnevogn og overskud. Sætte mig på verdens mindste og også gerne ukendte cafe fyldt med patina på væggene. Få taget nok selfies til resten af ugen og virkelig leve livet. Fordi fuck alle jer stoddere, der rent faktisk har den form for overskud på ugentligt basis!

Vi ses på fucking torvet! Fisketorvet. Fordi det ligger i gå og cykle afstand og stadigvæk tager jeg dog bilen. Fordi der ligger mit overskud! Der er så mange parkeringspladser, at jeg altid kan parkere på to pladser, fordi jeg kan og fordi alle fire døre er på fuld blus, når jeg pakker Vilja ind og ud.

Desuden er der rigtig mange butikker og restauranter TÆT på hinanden, der måtte gerne være endnu flere, men der er ofte nok til at mætte og underholde mig et par timer. En superfed babylounge, så når Vilja beslutter sig for at lave ekstranummer i bleen, skal jeg ikke stå på 10 centimeters fortov, ble i den ene hånd, mad og forret væltet ud over gaden, fordi bordet vippede, fordi det skal borde på fancy fuck steder der er for dyre jo gøre. Vippe nok til at det er charmerende, mens man prøver at ramme kæften med gaflen, men for lidt til at brokke sig over det.

Så jeg må indrømme, at på trods af, at jeg misunder de vidunderlige billeder, der bliver kastet rundt med overskud, så fortrækker jeg lidt mindre photoshoot og lidt mere plads til mig og baby. Så derfor går turen ofte til Fisketorvet.

Og de kan godt lide, at jeg besøger dem og derfor har jeg fået lov til at stikke et gavekort på 500 kroner ud, der gælder til hele fisketorvet. Det eneste i skal gøre er at kommentere “Go Fiskeren” ved indlægget på Facebook “Winter is coming” –  her.

Så river jeg en online terning på søndag og finder en heldig vinder.

Og hvis i ikke fik set mig og Vilja i aktion i dag på TV2 Lorry, så bliver det genudsendt klokken 21:55 og igen klokken 23:50 . Jeg håber, at jeg kan ligge det op på bloggen senere.

4 kommentarer

 • Camilla NL

  Det lyder som min barsel, altså bort set fra at jeg bor lige på den anden side af Rødovre Centrum og det så ville tage 15 min at pakke bilen og kun 2 minutter at køre derhen, hvorfor at jeg så bare gik med barnevognen 😉

  Jeg synes dog vinteren er lidt mere irriterende når man skal ud af døren om morgenen. Jeg hader at give flyverdragt på, store vinterstøvler, huer, vanter og så lige tørre snotnæsten en ekstra gang, hvis der altså er tid, fordi ungen får taget enten hue eller vanter af igen .. Så jeps, glæd dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg glæder mig Camilla, jeg er sikker på du har ret med hensyn til baby.

   Men JEG kan bedst lide vinter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Fuck (for bare lige at bruge et af dine ynglings ord) hvor er der bare kærlighed i din skønne datters øjne når hun ser på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur forbi TV2 Lorry