Vinderen af "De 3 musketerer" konkurrencen er..

Ble om?

Libero

Snakken om bleer er af fuldstændig uransagelige grunde interessant for mig. Det er jo ikke fordi jeg er totalt “kukkuk”, men det handler bare om lykken ved at finde en ble, der for en tid kan holde den flydende pøl af lort indendørs. Lige lang nok tid til at få tøj og lignende væk fra smittefaren! Har i prøvet at få babytøj rent efter en omgang let nutella sjov? Det er så fucking latterlig besværligt. Så prøver man det ene husråd efter det andet og det er så grim en proces. Endnu mere latterlig bliver den af, at min vaskemaskine er fire etager ned og en gåtur på fem minutter i en kælder bygget til dværge, frem til et vaskerum hvor der, med mindre jeg har spillet 53 rigtige, er udsolgt på alle rækker og jeg får lov at blomstre som en havenisse i en time før en lystgøgler kommer forbi og tømmer sine halvfyldte maskiner. Altså kan denne propel af katastrofer standses, før den tager overhånd og fylder en hel dag, så er jeg edder fucking spændt som en bue og klar til at melde mig ind i kampen. Vi har prøvet alle bleer i alle størrelser og der er stor klapsalve til Rema 1000 og Libero. Jeg hælder mere til Libero, men de er sgu også sådan lidt kradseren i pungen. Men det bedste til mit barn ikke? Og ALT for at holde på min datters mælkerotation fra mund til røv. Derfor fik jeg min store optur på da selveste Libero, ble kongen kastede en pakke bleer og en flot tiger – samt elefant dragt efter mig. Dog er dragterne store nok til, at Vilja kun kan fylde et bukseben ud, men dem kan hun glæde sig til om et års tid..

Som billedet så fint viser er bleerne rigtig søde og på trods af, at det hurtigt bliver glemt i hverdagen, hvor sød min datters ble er, så får jeg alligevel et lille smil på læben, når jeg ser hende på puslebordet, begge ben i vejret og en kæmpestor tiger eller zebra ble på rumpen. Det er de små glæder, right?

Kampagne fra Libero – Lidt sjov & Konkurrence!

Libero har lavet en lille sjov interaktiv leg på deres hjemmeside her. Indsæt et billede af dit barn og vent og se en sød lille video med den mindste i hovedrollen.

Kender i forresten “blekoder”? Det gjorde jeg sgu ikke. Men det er egentlig meget smart. Når du køber en pakke bleer, så er der en kode indeni, som man kan indtaste på Liberos hjemmeside. Når man så har samlet nok point sammen, kan man bestille en af de søde dyredragter. (Både Tiger & Elefant er onesize – men svarer nok til str. 2 år).

Man skal være meldt ind i deres klub for at være med, det er gratis og kan gøres lige her.

Vil du gerne vinde bleer fra Libero samt en tiger eller elefantdragt?

På Instagram kører jeg lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde bleer og en af de søde dragter. Her er hvad du skal gøre:

 1. Upload et billede af dit dejlige barn med en Libero ble på – om det er på hovedet, fødderne, numsen eller i hånden er lige meget.
 2. #hashtag billedet med #LiberoAnimal og #FarudenfilterLibero
 3. Du er nu med i konkurrencen om en af de søde dragter. Vinderne bliver fundet den 1 december!

Husk at på trods af at dragterne er onesize kan ALLE deltage!

I samarbejde med Libero.

 

 

 

2 kommentarer

 • Camilla NL

  Du har så ret! Selv jeg er så priviligeret at have egen vaskemaskine så smed jeg sgu de bodyer ud, der var blevet skidt på – livet er simpelhent for kort til at prøve at rense babybæ af tøj.

  Herhjemme har vi hele vejen brugt Libero og de har aldrig skuffet mig (kun svigermor er en klovn og giver en up&go til natten – gæt selv morgenscenariet)

  Min opfattelse er at Libero 49 uger om året koster 89,- pakken i Føtex (i hvert fald den som ligger i Rødovre Centrum). Har ellers ser prisen varriere fra 99-130,-

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af "De 3 musketerer" konkurrencen er..