Viljas første bule..

Koncerten i lørdags..

 photo IMG_1503_zps76cdb208.jpg

Billedet fortæller lidt om hvor fuld jeg var. Nej du ser ikke forkert. Det er helt sort..

Jeg var til koncert i lørdags og er du så fucking færdig, hvor var det fedt. Ikke nok med, at jeg fik en aften ude med en af mine bedste venner, så var det også til D-A-D 30 års jubilæum koncert. Jeg har ikke været til koncert i flere år og derfor fik den da også ved kasse et, selvbetjening i fadbamse køen og midtvejs under koncerten kan jeg mærke, at det også er alvorlig længe siden, at jeg har hældt så meget indenbords. Det har helt sikkert hjulpet på oplevelsen, at jeg hverken følte mig for gammel eller pinlig over mine arme, som fløj frem og tilbage med mine hårdeste rock håndtegn, samtidig med at jeg skrålede med på alle sangene, selv dem jeg ikke kendte teksten til.

Med en ringen for ørene, fyldt blære og ølsjatter over det hele trillede mig og min makker forbi McD før vores næste modige trin på aftenen. Her opdagede jeg en fantastisk blanding, nemlig at proppe chili cheese tops ind i min cheeseburger og så ellers “go to town”. Nå men fjorten burgere senere og en flad rystet dåseøl i overskud fandt vi en taxi.

“Nu skal der bare fucking spilles på alle tangenter og en fantastisk aften skal gøres legendarisk!”

20 minutter senere finder vi os selv midt inde i byen på en lille bar med en halv fadøl i hånden og jeg føler mig som Thor vs. hornet og langsomt, men sikkert, begynder de sidste fire måneders uregelmæssig søvn for alvor at minde mig om, hvor jeg er i livet.

Vi kigger på hinanden og på trods af, at min makker er en erfaren herre i feltet, så havde min svaghed alligevel smittet ham og uden at kigge tilbage, efterlod vi vores krus og fandt en 6a. Denise havde vidst regnet med, at jeg kom hjem med natmad, men denne matros tog den helt rigtige beslutning. Jeg sov hos min kammerat og vågnede op i en rigtig seng med let opkast i mundvigen og duften af cheeseburger med bacon og et 58 tommer fjernsyn spændt op med diverse tømmermandsfilm.

Tak for en fantastisk weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viljas første bule..