Ble om?

Min personlige trailer til “En chance til”

En chance til

Jeg var jo som sagt til en sær forestilling af Susanne Biers nye film, “En chance til” som kommer i starten af det nye år. Forneden er en lille trailer de lavede til mig, omkring hvad jeg mener om filmen.

Jeg håber i kan lide den

8 kommentarer

 • LouiseBraun

  Tror bestemt du har ret. Man skal vide hvor baby er. Selv om jeg kan høre hun hende ligge og lave prutte lyde. Skulle jeg da lige op og stå, så jeg også kunne se hende.
  Men en film jeg gerne vil se, i selvskab med baby far, kleenex og mobilen på lydløs.

  Elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tager sgu hatten af for at din kæreste kunne holde ud at se den – tør sgu ikk se den, er bange for at jeg er nød til at forlade salen pga stortuderi og ondt i hjertet.. har en datter, Alea, der vidst nok er 4 dage ældre end jeres (gættet udfra din kærestes ‘uge’ opdateringer på insta)
  Derudover, stor ros herfra lille Odense for din herlige blog!!! Har fået hele min mødregruppe til at følge med, og du er ofte samtaleemne til vores små babytræf- (er ligefør vi er lidt småforelsket i dig som far og din herlige ærlighed -undskyld Denise, vi skal selvfølgelig nok holde os væk;-) )
  Rigtig god weekend til dig og din lille familie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun vidste ikke meget om filmen før vi så den.. Ej gjorde jeg, havde nok tænkt lidt mere over at se den hvis vi havde vidst hvor brutal den var.. Av av.

   Oh my, jeg rødmer helt og er meget meget glad for at i kan lide at følge med.

   Denise har bare at være jaloux nu!

   Rigtig god weekend til dig og din Mia 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Sibast

  Uhh glæder mig til at se filmen. Min søn er nemlig med i den.. Som , wait for it… Baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå da da! Det er da en uhyggelig rolle for baby! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine Sibast

   Der blev brugt dukker 😉 Min søn Sebastian har til gengæld siddet og holdt i hånd med Nikolaj coster waldau mens jeg stod ved siden af og tænkte det burde være mig ;-))

   Det var sindsyg gode forhold! Ellers var vi smutter

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bevares 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ble om?