Hvordan helvede kan du glemme...

Tanker fra en stodder..

forældre

Jeg kan tydeligt huske alle de svin, der skulle melde en fucking huskekiks ind, før jeg fik min datter. Husk nu dit og dat og, og, og, og, og rend mig sidelæns i røven. Det er den samme type kost, som tror, at fordi de er blevet brændt af i teenageårene eller har givet en mundguffer i et cirkustelt, at deres erfaringer er nok til at deres egen teenage fascist ikke skal ud og afprøve verden. Jeg får ofte opkast i verbal form og derfor kan min direkte nedlægning af ordene, som flyver ud af kæften på mig, måske skræmme nogle af jer derude, så skynd jer ud og hent en underkop til kaffen før du spilder, fordi dette indlæg melder kun spar fuck op.

Her er en liste af ting, som du helt sikkert har nævnt, men som du skulle have holdt indenbords , slugt og holdt vejret indtil lortet kom den anden vej og blev totalt glemt!

Husk at i ikke kun er forældre, i er også kærester. Altså hvad fuck glippede i din ellers velfungerende hjerne, da du følte, at du lige pludselig var doktor Phil og Joan Ørting i det perfekte program kaldet “SLUK DIGSELV, NU!”

– Sex er vigtigt, glem det ikke! Nå dada, hold da op, har du lige læst i det store gyldne leksikon for dumme kommentarer? Fordi du er da en helt i skysovs, du skal da have en medalje af lort og en hat af papir, en fucking fanfare og så kan du ellers trutte mig i røven.

Vær der for hinanden. “NU STOPPER DET” Fuck dig! det er som om, at forældre til kommende forældre bare sænker deres fucking ilttilførsel til hjernen og går på fuldstændig autopilot. Hør nu her din rynkede kost, hvis det første, der bliver skudt op til din hjerne og videre til din mund, er disse 4 ord “vær der for hinanden” så vær venlig at tage din cykel og kør et maraton uden saddel.

 

12 kommentarer

 • Du glemmer husk at sov mens i kan…!!??? Eller gå ud nu (sagt til en højgravid) det går længe inden i kan igen!?? Hvad fanden ved du egentlig om det?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ah yes. De ryger i samme kategori som “bare vent til…” de skal også arkiveres lodret i røven på afsenderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Ha ha ha 😀
  Kender de kommentarer så godt. Ligesom “bare vent, når de først …”

  Endnu én, fra min brors nye(!) kæreste til mig og min mand, anden gang hun mødte os “nu husker i vel at kysse hver dag – det er vigtigt”
  Og hvor har du fundet frem til den kommentar? I dit eget lille personlige kladdehæfte med små selvopfundne ‘guldkorn’ som var du alles lommepsykolog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanni

  Har du overvejet at blive stand-up komiker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men vil så nødig gøre vores nuværende komikere til skamme. LOL

   Anyways, nej ikke rigtig, men hvor er det fedt at du spørger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hahaha præcis. Ligesom den her mine to søde veninder brillierede med da jeg var gravid og deres unger henholdsvis gylpede og tværede møg fedtede hænder rundt i vores sofa: du kan lige så godt vende dig til det!
  SAY WHAT??? Vende mig til hvad? At JERES unger sviner min sofa til???? Nu fik jeg så en datter, der sjældent gylpede og her 15 måneder efter stadig ikke har tværet fedtede fingre rundt i vores møbler. Det er jo ikke ulovligt at vaske deres hænder efter de har spist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan helvede kan du glemme...