Dagens julelåge er virkelig fed!

De små tasker!

Julegaw_farudenfilter

Så er det atter mig, som har en dejlig gave i julesokken. Eller rettere, i denne omgang er der nemlig hele 4 præmier, så selvfølgelig også 4 vindere. Det er Pixizoo, der med deres dejlige børne univers på nettet, har givet mig lov til at give 4 stk Fjällräven mini tasker ud. Vinderne kan endda helt selv bestemme farven på deres taske. Vi bruger flittigt Viljas taske, i farven støvet grøn, til hendes legetøj når vi skal på tur. Jeg glæder mig til hun selv kan have den på ryggen, men indtil da holder jeg den. Jeg har altid haft et lidt “anderledes” forhold til mærket fjällräven, da det i min optik altid har været et “skolelærer møder spejderklub” mærke. Men som jeg er blevet ældre, sikkert mere kedelig er jeg faktisk blevet ret begejstret for det look som tasken har.

Hvis i vil se hvilke farver de kan fås i, så kig med her.

Konkurrencen kører på Instagram denne gang og i skal gøre følgende:

  1. Følg Pixizoo på instagram her 
  2. Repost billedet på Instagram her med #Pixijulegaw og #PixiFarudenfilter

Så er du med i konkurrencen om de sødeste små tasker. Held og lykke!

Du kan finde mere info omkring Pixizoo på deres hjemmeside her og på deres facebook side her

Konkurrencen kører til den 26. december, hvor vinderne bliver fundet og offentliggjort på bloggen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens julelåge er virkelig fed!