Låge nummer 10! - Tasken tæller! - En taske af Ida Ising!

Sponsoreret video – Måske Mindre huller? Tak!

Oral-B

Jeg sad sådan lidt “what the fuck”, da jeg havde set Oral-B’s nyeste påfund. Jeg har haft så mange og dyre tandlæge regninger, at det halve ville have købt mig et fucking hus. Det kender i godt og hvis i ikke gør, så misunder jeg jer og hader jer lidt på samme tid. Nej, omvendt, jeg hader jer rigtig meget! Jeg børster da tænder, men hvor længe og hvor meget og om jeg nu er kommet godt rundt i skuffen, ved jeg ærlig talt ikke. Hvorfor?
Fordi på de tidspunkter jeg børster tænder er jeg helt fucking væk, enten fordi jeg gerne vil smække mit torso ind i drømmeland, eller også foregår det under bruseren i et desperat forsøg på at vågne om morgenen. Jeg ved ikke om jeg magter det her nye system, eller om jeg bare fortsætter min yderst gavmilde donation til min tandlæge? Jeg burde sikkert prøve det, men så igen, der er så meget man “burde” prøve eller gøre..

Eller også er der et svin, der prøver at fortælle mig, at jeg burde passe bedre på mit gebis? I så fald, rend mig, og samtidig tak for lige at melde et emne op, jeg ellers prøver at ignorere.

Gider jeg? En fucking tandbørste med Bluetooth, der kan give mig tandkarakter på min telefon efter hver børstning? De har da i det mindste fået min nysgerrighed. At få en melding på om jeg børster godt nok, skal gøre noget anderledes og samtidig få et bedre mønster på den daglige “must do” kunne da nok få motivationen lidt op.

Kan jeg spare mange tusinde kroner? Sikkert ikke og den er sikkert heller ikke helt billig, men den kunne måske hjælpe til at skippe et enkelt eller to af de årlige eftersyn. Det ville også være mere end rigeligt!

I kan da lige se videoen, er det en vinder?


Sponsoreret af Oral-B

1 kommentar

  • Line

    Åh nej da! Så hellere en god gammeldags børste-bisser-stang. Den der fancy-fanden vil jeg blive tosset på, ingen bestemmer hvordan jeg børster tænder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Låge nummer 10! - Tasken tæller! - En taske af Ida Ising!