Vind ergonomisk børnehøjstol - Låge nummer 4!

Tillykke!

Fødselsdag

I dag er det Denises fødselsdag! Dagen startede som de fleste andre. Viljas fod i mit ansigt, et stort smil fra hende og en mundfuld savl. Denise blev heldigvis glad for Kønigs lovetag halskæde i rosa guld. Så jeg er i kridthuset lige nu! Nu sidder vi hos svigermor og mens Denise nyder årets høst, så propper jeg mig med slik, kakao og varme boller. Lige om lidt står den på julemad og øl i lange baner og jeg har taget ekstra store bukser på, fordi jeg skal proppe min fede mave, Obelix style. Senere står den på bezzerwizzer, et spil som jeg fucking hader. De mennesker, der har al den ubrugelige paratviden, som dette spil kræver bare for en medium succes, giver mig ultra lange løg. Faktisk kommer der snart et helt indlæg, der berører emnet spil, især ovennævnte!

Men på trods af mit had til spillet er det jo hyggeligt nok at høre på, at hele min svigerfamilie øgler rundt i latterlige spørgsmål, alt imens jeg i en vældig fart fylder gabet med øl i håbet om, at jeg kan svare på andet end hvem der vandt EM i 92.

Nå men det skal nok blive en meget hyggelig aften og så skal i da heller ikke snydes for tippet om, hvor låge nummer 5 gemmer sig. Det gør den ovre hos MissJeanett som har en super fed Georg Jensen Damask Juledug med mere på højkant!

I kan læse meget mere og deltage i konkurrencen derovre lige nu.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind ergonomisk børnehøjstol - Låge nummer 4!