Det startede i 2014

Der er noget som jeg normalt fortier..

Stopdigselv

Jeg har desværre mere pli end det ser ud og det betyder at jeg ofte prøver på at svare venligt på spørgsmål eller bemærkninger, som jeg normalt ville melde et par “fuck dig” op på.

 1. Du var jo så heldig, du fik jo anbefalinger fra store bloggere fra starten, så du ved ikke hvor svært det er uden..

Typisk holder jeg min indre tordengud i lænker, mens jeg lige synker samtlige bandeord jeg kender og siger; “Ja, det var vel nok heldigt”.

Men så husker jeg lige hvorfor det var, at jeg lavede min blog, grunden til mit alias og prikker idioten på skulderen.. “Undskyld, men nu har jeg faktisk læst din blog igennem, det var svært ikke at tage et smugkig med de små 200 kommentarer du har lagt på min blog med en fucking smiley og så ellers dit domænenavn i verdana 56. Men jeg må næsten gå ud fra, at din latterlige bemærkning er din klodsede måde at spørge om hjælp på, og her må jeg skuffe dig, for på trods af at du har købt et keyboard og er rask til at bruge din iphone, så er du lige så underholdende som diarre på første date.  Men bare rolig, du skal jo heller ikke kede dig uden en blog, “her”, jeg har lavet et a4 papir til dig med ordet “vend” på begge sider. Vi ses om et par timer.”

 1. Helt nye bloggere, der spørger.. “Kunne du ikke have lyst til, at vi laver gæsteindlæg for hinanden?” Så promoter vi jo hinanden.. “Fordi jeg har bare så meget på hjerte, og det er bare rigtig hårdt at ingen læser, hvor meget jeg altså har på hjerte”..

Igen smiler jeg stramt og.. “Ja, du.. fuck it.. jeg kan ikke mere.. Er du helt fra den? Du har lavet 4 indlæg.. Og det første er wordpress egen “Hej verden” Nu er du i gang! Hallo, bank, bank er der nogen hjemme i det lille krydderhoved dine skuldre bruger alt for mange kræfter på at støtte? Har du spist toiletsæben eller hvad fuck fik dig at tro, at jeg ville være din redning?.. Har du overhovedet læst min blog?”

Det første gæsteindlæg, der nogensinde kommer på min blog er fra Denise, hun brygger på indlægget “At bo med en stodder”. Når jeg ser responsen på det, vil jeg overveje andre.

 1. Det der nok pisser mig allermest af, er folk der fortæller mig hvordan jeg skal eller ikke skal skrive, hvilke ord jeg skal bruge og hvilke jeg skal undlade..

“Ja, du har nok ret, jeg skal nok rette mig ind, fordi du har jo helt sikkert fattet hvad min blog handler om og har jo helt sikkert nøglen til uanet succes. Tak for det fede input”.

Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at tænke, at det er lidt mærkeligt at du ikke havde alle de her helt fantastiske råd, da jeg havde 5 læsere, 2 følgere og et enkelt like på Facebook. Men det er som om, at jo flere læsere og likes jeg får, desto større ekspert for sprogbrug bliver du. Jeg er faktisk meget forundret over, at du ikke selv har en blog, for det er da helt åbenlyst, at du ved hvordan man skal udtrykke sig og med al den viden, er det da synd at lade verden gå glip af din uovertrufne evne til at underholde og fortælle levende historier.. Hold da op..

Hvis du ikke lige fangede sarkasmen, så prøver jeg at fortælle dig, at du skal flette fissen, lukke røven og bekymre dig om dit eget shit. Nej, du siger det ikke for min skyld, du gør det i den syge tro, at du faktisk ved bedre. Her er et fucking newsflash: Du ved lige akkurat nok til at løfte gaflen fra A til B og det er desværre nok til at dine gener overlever.

Ps. Dette indlæg skrev jeg lige efter min oplevelse i Lyngby svømmehal, men husk nu på, at herinde bor min indre dæmon og nogengange ser den sådan her ud.

God aften.

27 kommentarer

 • Hahahahaha – det er ALT jeg har at sige….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var lige ved at skrive “jeg elsker dig”, men det ville måske lige være meget nok alligevel. Dog vil jeg sige, hold kæft hvor du skriver godt. Fucking. Hilsen fra en kedelig, småstøvet modeblogger-wannabe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  hahahaha. Du redder min dag!

  Gør du faktisk tit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miaamalie

  Jeg klapper i mine små fede hænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er mega cool 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Episk. Jeg elsker vrede dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg er fast læser af din blog! Og fortsætter med at læse, selv pga et indlæg som dette… Jeg er selv blogger i fashion kategorien og er godt tilfreds og overrasket over, hvor bloggeriet har bragt mig hen so far. Læser også med på en stor mængde blogs inden for jeres “mom” kategori. MEN den sidste uge har jeg været ved at ørle!! Har stødt på 5-6 blogindlæg, hvor mødre (og fædre!) brokker sig over “blogger” livet (hvad man får, hvad man ikke får, hvad man bliver inviteret med til og ikke…) og ikke mindst ANDRE bloggere. Og fatter det ikke… Der er en smule “diva” over det og det klæder ingen af jer. Efter jeg læste dit indlæg tænkte jeg; har du tænkt over, hvor svært det må være for en anden blogger at søge råd og vejledning hos dig? Og oven i købet spørge om du kunne være interesseret i, at smide et godt ord ind for vedkommende? Kan man ikke i stedet tage det som et “klap på skulderen”? Jeg læste godt dit indlæg forleden om gode råd til den nye blogger. Fedt! Men tænker stadig, at nogle må være kede af det indlæg du poster nu (hvilket du naturligvis kan være ligeglad med, din blog er jo udtryk for DIN tankegang). MEN. Hvorfor ikke hjælpe hinanden på vej med en enkelt kommentar, hvis man har LYST til det? Har man ikke lyst, så fair nok. Men det kunne jo være, at man gjorde sine egne læsere opmærksom på, at der rent faktisk også er andre gode bloggere derude, som man selv har været heldige at spotte. Har selv anbefalet et par gange og har fået at vide, at deres trafik og følgere er steget siden hen. Det er sku da bare fedt? Jeg oplever ikke at mine egne følgere er faldet fra til gengæld. De forholdsvise nye bloggere, kan jo være rigtig gode, men har ikke fået sig en “følger”-skare endnu. Hvorfor ikke se det som en fed egenskab, at man ville kunne hjælpe dem på vej? Er I bange for selv at miste følgere? Syntes endvidere jeg har oplevet at de “store” bloggere kun takker “andre store bloggere” for en anbefaling, mens de “små” bloggere ingen tak får. Og hey…det er jo ikke fordi vi ikke ved at vi bliver anbefalet. Vi får jo besked i vores kommentarfelt. Jeg er lige så glad for at blive anbefalet af en blogger med flere år på bagen, som en blogger der er forholdsvis nyopstartet. For det er vel en anbefaling fra hjertet. Og potentielle følgere bliver jo kun hængende, hvis de kan lide det de læser. Nå, bare en tanke er fra. Nu smutter jeg til fashion event!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rebecca, som altid er jeg glad for holdninger også selvom de er skudt helt ved siden af til tider.

   Jeg vil gerne påmindes hvor jeg klager over mine manglende invitationer med mere? Faktisk bliver jeg inviteret til rigtig meget, jeg vælger bare at sige nej til tak til det meste.

   Du behøver faktisk ikke at lede, fordi jeg gør mig ikke i den slags kære Rebecca.

   Du er fast læser, så jeg håber du ved at jeg underholder på bekostning af migselv i stor grad, men også menneskerne omkring mig, det gælder nu også jer, mine dejlige læsere.

   Der er en kæmpe forskel på en personlig henvendelse der giver et klap på skulderen, og så den personlige henvendelse pakket ind i brun mund i håb om at få omtale. Den sidstnævnte giver mig aids, og sker meget ofte. Ser du, jeg har aldrig leget tigger, fordi fundamentet på bloggen var og er et sted at skrive alle mine tanker ned, glemme verdenen og lade mine fingre fortælle de mange historier jeg roder med til hverdag. Det er en tak til Denise for at tro på mine evner som forfatter og hendes evige smil over mine skriverier. Det er en dagbog over Viljas liv. Jeg ligger ikke fingre i mellem, men syntes du så jeg skal remse de små hundrede henvendelser op på bloggen, uden den fjerneste ide om jeg rent faktisk mener de er gode? Du ved for at hjælpe hinanden? Nu går jeg ud fra at du har læst mit indlæg, så selv om jeg ville lære deres skrivestil at kende ville det være umuligt fordi de har kastet mellem 3 og 5 indlæg op på deres blog.

   Jeg nævner ikke vildt mange blogs fordi når jeg læser blogs, gør jeg det for at blive underholdt, og de fleste underholder mig ikke. Det er jo tydeligt at jeg er i mindretal, fordi der florerer tusindvis af store og små blogs og tak skæbne for det. Vi kan ikke alle lide den samme ostemad.

   Jeg har både anbefalet SylvestogUngerne, nævnt DaddyO eksisterer og naturligvis også Twinpeaks, Lortemor og Rikke May.

   Du skriver: “Jeg er lige så glad for at blive anbefalet af en blogger med flere år på bagen, som en blogger der er forholdsvis nyopstartet. For det er vel en anbefaling fra hjertet”.

   Som om du er ligeså glad for at blive anbefalet af bloggen “Den store løgn” med 2 læsere, i forhold til “Oprah” med 50 millioner læsere. Spænd nu lige hjelmen Rebecca. Du taler om trafik og oddsne får at du får mere trafik er en anbefaling fra en større blog, ergo flere læsere. Jeg er ok med folk der har en imaginær glorie på hovedet men du tager den til stregen pigebarn.

   Nå men det kunne jo være blevet til et helt indlæg alene. Tak for at give mig muligheden for at kaste mig over tastaturet som en vild og såret tiger.

   God dag Rebecca

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Jesus, der skal sgu ikke meget til at pisse dig af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu går jeg hverken med sandaler eller tror på gud, så at kalde mig Jesus er måske en smule lakrids..

   Anyways, jeg ved ikke rigtig hvor du vil hen med din kommentar kære Sophie, måske kan du uddybe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Tja, man tør jo dårligt skrive noget, der bare kunne minde om kritik af dit indlæg – du tager det i hvert fald ikke med oprejst pande. Jeg synes egentlig bare, at din måde at svare på er meget ufin og nedladende med din ‘Kære Rebecca’ og nu også ‘Kære Sophie’ ..

   Det virker mest som, man enten skal hylde din blog eller lukke røven i følge dig. Synd.

   Og synd, at du kan hidse dig sådan op over noget i den virtuelle verden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen

   Undskyld jeg tager den lige i bidder.

   1. Din første kommentar er nedladende og er i bund og grund en stikpille, en virtuel lussing. Så det er okay for dig at være nedladende men ikke omvendt? Din første kommentar dikterer slagets gang.

   2. Synd at “jeg” skal hidse mig sådan op over den virtuelle verden? Det er her kæden springer af for mig. Min blog er en åben bog omkring mit liv, havde du troet der ikke var følelser involveret?

   3. Jeg tager gerne mod kritik, men jeg tager den fra folk der tager sig tiden og har anstændigheden til at læse mine indlæg igennem, forstå dem og reflektere over deres kommentar før de kaster sig ud i en brækstorm over mig.

   Når det er sagt, så kan jeg ikke gøre alle glade, i alle indlæg, bevares, men jeg håber at du stadig er underholdt.

   God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske du skulle begynde at tage imod nogle af alle de “fantastiske” råd og se, hvor stor succes du får? eller hvor mange læsere der løber skrigende væk…

  Du skriver pissefedt – bliv ved med det, det er en fornøjelse at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Du er har nu altså en fed, rå skrivestil. Og uanset om dine læsere kom hurtigt eller ej, så er det jo ikke et tilfælde, at vi hænger ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ha ha… ud med det! Og så liige en dyyyb indånding! Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tør godt skrive det… JEG ELSKER DIG (og Denise, selvfølgelig)

  ; )

  XX
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det startede i 2014