Lyngby Svømmehal.. En lort uden lige..

Det startede i 2014

2014

Jeg kan godt selv blive forvirret over alle de indlæg jeg efterhånden har skrevet, nogle væsentlig bedre end andre. Men i det virvar af gak og gøgl, så vil jeg da lige fremhæve et par af de indlæg som jeg er specielt glad for og som nye læsere muligvis er gået glip af. Måske har i læst dem før, men i alle tilfælde håber jeg på, at de kan give jer et smil på læben eller en rynke på næsen.

En fars fødselsberetning

En lille historie om den største dag i mit liv. Den betyder rigtig meget for mig og gemmer på detaljer fra en hektisk dag som jeg er glad for er på tekst, så den ikke flyder ud og bliver et fjernt minde.

Før det er for sent

Fordi det er vigtigt at fortælle sin mor, hvor dejlig hun er.

Sundhedsplejerske du skylder

Denise sagde nej til at udgive dette indlæg, jeg tøvede, men trykkede alligevel udgiv. Det er uden tvivl det mest læste indlæg jeg har skrevet og er muligvis grunden til at mange stadig læser med i dag.

Så til ny som gammel, tak fordi i læser med, det er fuldstændig fucking fantastisk og på trods af, at jeg ikke altid svarer på alle kommentarer, så lyser mine fede kinder op i et smil hver gang i gider at give jer tid til at kommentere, like og dele min verden.

God læsning!

4 kommentarer

 • Louise Brau

  Er glad for du alligevel udgav : sundhedsplejerske du skylder. Det er på alle måde Min favorit.
  Jeg har nok læst det 10 gange, og tuder af grin ver gang ! Det var netop den, der fik min øjne op for din blog, og jeg har læst alle dem før, og efter lige siden.
  Du er fucking awesome !
  Jeg er fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en FANTASTISK far-blog. Jeg er enig med Louise – du er awesome!

  dejligeunger.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyngby Svømmehal.. En lort uden lige..