Et år uden lige..

En bytter i regnvejr

Regnvejr

Et ny år begynder. Med regn. Rigtig meget fucking regn. Hvor er min sne? Hvor er den bidende kulde jeg længes efter hvert år? Den er væk! Jeg er en af de 2014, nu 2015 vikinger, der faktisk elsker den bidende kulde i ansigtet, det hvide lag på alting, der får fantasien til at sætte ind i sådan en grad, at gåture på 8 timer kun tager et par minutter, fordi tankerne får frit løb. Jeg savner at skulle bruge samtlige muskler i mit ansigt, når jeg prøver på at fremskaffe en sætning eller bare et lille smil. I stedet sidder jeg her med en kedelig kop kaffe, uden mælk og kigger ud over Sydhavnen, væltet i regn, alt mens jeg tænker på det helvede det bliver at tage ind til centrum og bytte gaver. Jeg gider ikke, jeg magter det ikke og lige pludselig ser de gaver, der ellers skulle byttes, rimelige fede ud. Vilja kunne eksempelvis godt bruge sine 3 identiske spisesæt. Et her, et hos bedste og et hos svigermor. “Argh”, det er nok overkill, men for helvede hvor jeg ikke gider.

Ses vi i magasin?!

2 kommentarer

  • Nanna Olin

    Jeg elsker også frostklar luft. Det dufter helt særligt, og så føles luften så ren og klar.
    Og så var jeg også i byttehelvede i dag – hjælp manner, folk går bare i deres egen verden og møver frem, som om det gælder liv eller død.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke rigtig nogen kommentar til dine bemærkninger om det danske vintervejr eller byttehelvede, for det eneste jeg kan kigge på, er din latterligt søde og smukke datter! For søren hun er sød!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år uden lige..