Når udsalgsjagten går galt.. Eller..

En lur uden lige

Engodlur

I morges var jeg oppe før fanden fik støvler på og efter en halv dag med Vilja i højt humør, en rundvisning på endnu en vuggestue, en opvask der efterhånden slår knuder på sig selv og en ordentlig omgang havregrød på gulvet, føltes det godt da klokken slog seksten og jeg anede at Vilja så småt var begyndt at gabe, alt mens jeg sloges med min nye kaffemaskine om hvor meget kaffe, der rent faktisk kan være i en kop. Så jeg tog en rask beslutning, tog Vilja op fra sit savletæppe, lagde mig på sofaen med hende ovenpå mig, lettere utilfreds, men eftersom jeg havde et jerngreb om hende, fulgte hun med strømmen og sammen faldt vi i søvn og sov i hele 2 timer!

Det er den længste lur vi begge to har haft i meget, meget lang tid og fuck hvor er det dog en helt ufattelig dejlig følelse at sove med min datter, helt afslappet, uden hænder i hovedet, begyndende tænder i kinden og stortud før øjnene endelig lukkes i.

Tak Vilja for en dejlig lur, jeg håber vi kan gøre det igen snart!

“Klart det sker!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når udsalgsjagten går galt.. Eller..