En tand for meget

Legetøj fra helvedes porte!

Fuckinglegetøj

Ja i ved udmærket hvad jeg taler om her. Baby legetøj der har indbygget lyde. Nu mener jeg ikke de der små rangler, som Vilja ellers elsker at slå sig selv i hovedet med, så den siger et lille ”dut”. Nej jeg mener det legetøj som Vilja og sikkert de fleste andre babyer elsker! Store fucking ting, som ingen aner hvad fuck egentligt er, men der er så mange latterlige knapper, som hver især har fået losset en lorte lyd ind i sig, at vi som forældre bare MÅ eje dem! Tænk nu hvis baby voksede op uden at blive tortureret på hørelsen. Nej det kan vi ikke have! Og samtidig så gør vi det lige fuldstændig umuligt at samle tankerne bare man i nærområdet af legetøjet. På vej hjem, op ad trapperne, kan jeg høre om hun har sin leger på. Fordi de lyde er helt umulige at tage fejl af. Det er som om, at alle legetøjsfabrikanter skylder noget til døvesamfundet og derfor har ansat samtlige tonedøve mennesker i Danmark, givet dem et elektrisk klaver og en blokfløjte og så ellers givet dem frie tøjler.

Og på magisk vis, lidt lige som at Teletubbies er blevet et hit, så finder vi os selv gentagne gange stå i alen lange køer, bare for at rive det næste stykke plastik monstrum af et symfoniorkester med hjem, lavet på gefühl og lort.

Men Vilja elsker jo at lege med det, så jeg smiler med, trykker på alle knapperne samtidig og langsomt men sikkert, bliver jeg mere og mere sindssyg.

 Hyg jer.

“Aaaargh!”

4 kommentarer

 • LouiseB

  Det bliver først fucking spooky, når kortet kl 9 om aften, selv begynder at sige lyde ! Shiit nogen chok, man kan få. !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Hell yes. Min knægt havde en af de der trykke på hænder-fødder-mave Bamser som kunne finde på at udbryde et “Nu skal vi lege” kl bæ om natten. Nok nærmere ” nu får mor et 4-dobbelt hjerteinfarkt”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldigvis kan man få meget “godt” legetøj som ikke larmer, meen når nu ungerne bliver lidt ældre så ser de alligevel tv og ipad, bum, så har vi larmen igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes faktisk at mit gamle legetøj fra da jeg var dreng (født i 1981)larmede mere end mine pigers legetøj gør i dag. Måske det er på pga det mest er dukke og legekøkken der er i brug😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tand for meget