5 tips til en bedre blog.. Eller..

Lyngby Svømmehal.. En lort uden lige..

Lyngby

Vi havde planlagt en tur i svømmehallen i dag og så videre ud til bedste. Vi kom godt ud af starthullerne på trods af, at det tog cirka to timer at pakke nok lort sammen til, at vi kan overleve en enkelt dag hjemmefra. Men Vilja besluttede sig for at falde i søvn på vejen. Vi nænnede ikke at vække hende, så vi drog nordpå med det samme, til svømmehallen i Lyngby. Det er jo sådan en fin lille rig kommune, tæt på min mor, så det lød jo perfekt.

Men deres hjemmeside var ikke opdateret særlig smart og de tog ikke telefonen på trods af, at jeg ringede 4 gange på vej derud. Så det var lidt af en chance at tage derhen, uden helt at vide om de havde familie omklædning, hvilket er et must og selvfølgelig et varmvandsbassin.

Da vi ankommer, er det et ret stort anlæg, en kæmpe svømmehal med kantine og hele molevitten. Men ingen skranke? Ingen steder at henvende sig, når man nu ingen fucking ide har om hvor eller hvordan man skal bære sig ad? Undskyld var jeg ikke i Lyngby?

Der stod til gengæld en lille automat, som flere brokkede sig over mens vi stod i køen. Da jeg ikke gider at lave fejl og frem og tilbage tog jeg fat i den første ansatte jeg så på gangen og tvang ham til at gennemgå hele processen fra A til B. Fantastisk, en sød fyr, der ikke vidste alt for meget, men gjorde alt i sin magt for at hjælpe. Så efter vi havde betalt 115 fucking kroner for en billet, blev vi ledt over til indgangen..

Ak og ve, på trods af jeg ikke ligefrem har lagt skjul på, at jeg skal ind og dyppe babyen på min arm, så er der altså skemalagt babysvømning lige præcis på det tidspunkt og vi er ikke velkomne. Fyren har jo været sød nok så han får ikke en, uden filter, men jeg spørger blot om jeg så ikke kan få refunderet min billet.

Uh ha ja, den bliver svær, så han kalder på en dame, som kommer trillende ud til os. Jeg går ud fra, at det er den daglige leder og jeg beder pænt om at få mine penge igen. Nej de har ikke penge liggende til at refundere, så hun foreslår at jeg tager ned på rådhuset med min billet og beder om refusion.

Jeg begynder ikke at kunne være i mig selv nu, så jeg melder lynhurtigt op: ”Hør nu her søster, jeg skal ikke på noget fucking rådhus for at hente mønt hjem, du må squ da finde på en anden løsning, du er jo den daglige leder ikke?” Ps. du skal måske ikke ligefrem gemme skemaet om babysvømning væk, til EFTER man har betalt indgangen..

Det er her, at den slår helt fejl. Hun er ikke den daglige leder og foran rimelig mange mennesker begynder hun at småråbe af mig ”Jeg har squ da ikke 115 kroner på mig, hvad vil du ha? Min telefon, nøgler er det nok til at dække det!?”

Hun står faktisk lige foran min datter, Denise og ti andre mennesker og propper hendes lort ned i min jakke.

”WHAT IN THE FLYING FUCK?!”

Denise står helt paf ved siden af, i frygten om at jeg melder et amagerkys op til kællingen, men jeg er åbenbart blevet ældre, for på trods af jeg ikke modtager den slags pis let, så står jeg bare og ser til mens hun råber og skriger, propper lort i mine lommer og skræmmer min datter.

Den her post kan blive meget lang, hvis jeg åbner mere op for min lyst til at køre hende ned, så jeg afslutter med, at efter hendes nedsmeltning, endte vi hos den daglige leder som selvfølgelig undskyldte, fandt 115 kroner frem på to minutter og ønskede os en god weekend.

En rig kommune, en stor svømmehal, et forfærdeligt personale og jeg sætter aldrig mine ben der igen.

Så her er et stort ”FUCK DIG” Lyngby svømmehal!

14 kommentarer

 • Mop

  Hahaha, stakkels jer! Nej man skal ikke forvente for meget deroppe i de dyre postnumre! Ironisk nok kan jeg varmt anbefale Kastrup svømmehal. Lille og lokal, og aldrig proppet. De har VERDENS bedste babyforhold. Så kom til fattige Amager, her har vi gode svømmehalle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  WTF!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rig kommune eller ej er vel sagen irrelevant. Uanset midler er alle forpligtede til at opføre sig ordentligt – men det var nu ikke sagens kerne.

  Den var i al sin enkelthed, at det lyder som om I har været uheldige. Vi har været netop det en del gange, ganske tilfredse og med fin service til at slippe mig fri af en svingdør, som havde spist min taske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Egentligt synes jeg tiltider at du finder på at brokke dig over ting som jeg på ingen måde kan hidse mig op over… MEN den her, der er jeg sku helt enig! Nøj mand, sådan et kvinde menneske, du skulle sku have sagt ja til den telefon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tag til Avedøre svømmehal , det er super fedt og meget baby venligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  Ærgerligt I havde en dårlig oplevelse. Jeg har været der en del gange, og ja, de automater er noget møg, men hvornår babybassinet er lukket kan ses på deres hjemmeside. http://www.lyngbysvoemmehal.ltk.dk/aabningstider

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv fra Lyngby og kom meget der da jeg var lille, og kan slet ikke genkende det. Det lyder godt nok som om de har foretaget nogle ret triste ændringer 😮 Håber det var at engangstilfælde, nu da jeg flytter tilbage og elsker svømmeren 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Skaaning Olsen

  Ej en øv tur. Græsset er ikke altid grønnere på Sjælland kan jeg høre. (Bor på Lolland) skulle vejen gå forbi Nakskov, har vi en meget børnevenlig svømmehal her. Med 2 børnepools, et varmtvandsbassin, og et sportsbassing. Og skulle i ramme babyplop som det hedder her. Så er alle børn Velkommen. Og bedsteforældre også. 🙂
  Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, jeg bor lige ved siden af Lyngby Svømmehal, og jeg FATTER seriøst heller ikke, at de har en skranke. Jeg ville købe et 20-turs kort til studerende og måtte derhen tirsdag kl. 06.45, som var deres eneste åbningstid, hvor man kunne købe rabatkort. Det er en helt fin svømmehal, men hold den fungerer af h.. til! Godt I kom væk derfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg bor selv i Lyngby, men har endnu ikke haft min søn på 1½ med i den svømmehal. Det er noget rod med skranken (eller manglen på samme) og så er babybassinet ikke særligt godt. Hvis du/I vil prøve en anden rig kommune, så prøv Kildeskovshallen i Gentofte. Der er gode omklædningsfaciliteter og et rimelig stort varmtvandsbassin. Hvis der er er undervisning er det kun halvdelen af bassinet der er reserveret. Resten er til fri afbenyttelse. Derudover er der et meget lavvandet bassin lige op ad, som også har varmt vand, hvor gulvet skråner, så det i starten er ca 2 cm dybt, og i slutningen er ca 40 cm dybt. Jeg kan kun anbefale den – og det er nemt at komme derhen fra stationen (Bernstorffsvej st.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  115 kr for en tur i svømmmeren!!!
  Jesus Christ, da jeg var barn i 1980´erne, kostede det squ da ikke mere end en rund 20´er (i form af en seddel).
  Men det var jo også dengang at man kunne få pomfritter og en grøn sportsvand i cafeteriet efter svømmeturen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Keld hansen

  Tak fordi du bliver væk, så vi andre trygt kan komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du læst indlægget, ligger dig noget bag din kommentar? har jeg i dette scenarie gjort noget galt? Burde jeg have bukket, nejet og rendt ned på rådhuset? Jeg glæder mig inderligt til at høre mere fra dig kære Keld, for du er sku da berigende at høre på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til en bedre blog.. Eller..