Vilja får 11

3 ting jeg burde gøre lige nu!

ahh-procrastination

 1. Vaske tøj. Det er så helt fucking åndssvagt hvor meget tøj jeg burde vaske. Men når vaskekælderen ligger et maraton væk, de 5 Ikea poser kun er fulde af babyindsmurt tøj og velvidende halvfems procent af alt tøjet skal forbehandles alt efter niveau af babymos det er klistret ind i, ja så vokser bunken!
 2. Lave mad. Men grundet skyldfølelsen over ikke at få gjort punkt 1, har jeg en ukontrollerbar trang til at trøstespise en familiepizza med tilhørende cola og fritter.
 3. Tabe mig. Jeg er efterhånden blevet en hval! Hvilket gør bevægelse en aktivitet jeg fravælger, ergo distancerer jeg mig mere og mere fra punkt 1. Det resulterer i punkt 2 som jo så munder ud i punkt 3.

Ja, det var så lidt tirsdags refleksioner. Nå men ikke mere dagdrømmeri og overspringshandlinger, Vilja skal puttes, have smurt gummerne og læst godnat historie!

Måske når jeg i det mindste at vaske tøj i morgen?

Ps. Sig endelig til hvis i finder min rygrad..

3 kommentarer

 • Haha:-) Den kunne godt være taget på ferie med min?! Sidst set sidste sommer!
  Er hun ikke også snart på vej op i en ny størrelse? Så kan du købe noget nyt tøj i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Mikkel.
  Op med energien – ud i det gode februar vejr med barnevognen og tag så et par Ikea-poser med og husk nu lige at putte dejlige søde Vilja i barnevognen, inden døren smækker bag dig. Når vaskemaskinerne så er i fuld sving, så gå en mere end rask gå-tur – jep, man kan godt blive lidt forpustet – men din krop vil ÆLSKE det – og nej, kig overhovedet ikke ind til bageren.
  Dette er blot et lille råd fra en pensionist, som har fulgt din blog siden eftersommeren, idet jeg nyder, sveder og griner sammen med dig. Du skriver simpelthen så dejligt ligefremt med masser af humor, så jeg håber virkelig, at din bog vil udkomme??? Jeg har i al fald tænkt mig at kaste mig over den!
  Og held og lykke med salget af lejligheden og nyd nu det satans liv. De bedste og varmeste hilsener til dig og dine to dejlige piger fra Marianne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilja får 11