Ind i munden Vilja!

Lidt inspiration, tak.

Inspiration

Jeg læser dagligt blogs, kendte som ukendte, gode som dårlige men jeg er sikker på at der er mange blogs derude som jeg aldrig har hørt om, fået tid eller anledning til at læse. Jeg er også sikker på at jeg ikke er den eneste blog i læser. Sidste gang jeg spurgte om hvilke serier i ser blev jeg overrasket over alle de super fede forslag i havde og jeg har da også formået at spilde et ocean at tid på de selvsamme serier. Så tak for det!

Men nu er det jo altså blogkategorien som efterhånden er den verden hvor jeg færdes mest både på hobbyplan men også arbejdsmæssigt. Så dejlige læsere med et større blogspektrum en jeg selv, hvilke blogs skal jeg læse? Din? Din vens? Hvorfor?

Hvis du har en blog er det nu hvor jeg med kyshånd modtager capslock ego promovering uden skam.

Alle kategorier er velkomne!

47 kommentarer

 • Hej friend. Du skal læse min blog, og det skal du fordi, jeg er sikker på at jeg rammer dig direkte i central nerve systemet, på et eller andet tidspunkt. Hvis ikke, så griner du måske af mine, alle børnene jokes på min youtube kanal. Vennerne på facebook har været glade for den om Frode, og youtuberne har været glade for den om Connie. HYG! PS. sød baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen så skal du selvfølgelig kigge forbi min blog, fordi jeg er en af de få mennesker i det her land, der stadig eeeelsker hvedebrød og jævnligt deler en lækker opskrift. Det er nu ikke en mad-blog, men mere en “blitz” fra mit liv blog…
  Jeg laver ofte dagens hit og shit, hvor jeg får reflekteret over skidt og kanel fra den pågældende dag.

  Og så har jeg nogle rigtig gode forslag til navne til søskende 😉

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIN !! 🙂
  Og den skal du besøge for at møde min hverdag ! En hverdag med to små børn, en depression, en mand, et hus og en hund . Alt det man drømte om, men som på ingen måde blev hvad man drømte om 🙂 En blog om mit liv og mine tanker og de er nu ret ærlige 🙂 Og når ja så er der også outfit billeder og inspirations indlæg, men dem kan du bare hoppe let og gelant over ;-p
  Min IG kan du da også besøge – by_maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da læse min! Jeg har en skide sød og sjov knægt på 1,5 år, som jeg i øvrigt er flyttet til Paris med (også sammen med faderen, selvfølgelig…). Så der er vist endt med at være lidt af hvert på min blog.:)

  Derudover er jeg ret glad for Enenligmorsbekendelser.dk, hvis nu jeg skal nævne andet end mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da selvfølgelig læse min blog.
  Jeg er en pige på 19 år, sulten efter hvad livet har at byde på. Min blog er mit fristed. Jeg belyser forskellige emner og krydrer gerne mine tekster med en god portion attitude.

  Jeg finder ro i at skrive. Smut forbi http://www.illusioner.bloggersdelight.dk. Det er min legestue og mit skaberstudie.

  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du skal læse “Miriams Blok”
  Det er klart en af mine favorit-blogs!
  Miriam er dødsjov, skriver virkelig godt og har ugentlige indlæg (“Hemmeligheder” & “Jeg er jo Bridget Jones”) som jeg glæder mig til hver gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Thaysen

  Ærlig talt, så har jeg ingen idé om hvorfor en voksen mand skulle læse min blog, måske kan den få dig til at grue for om din egen Vilja bliver ligesådan. For den er fuld af de mærkeligste ting, og så er den tøset. Men jah, nu du ber’ om det, så vil jeg sku udnytte det og promote min blog! https://blogbythaysen.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige fundet din og skal have mig læst igennem den……du er da velkommen til at gøre det samme med min 😉

  Kh Camille MILK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  http://superheltemor.dk – så sjov og så ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger fyrstenogfruen, nutidensmor, lortemor, lilletutogmor og drengemor alle dejlige, ærlige blogs om at være mor – plus det løse 🙂 Men dem kender du sikkert allerede!
  Og så skal du også være velkommen på min egen, lille nystartede blog. Også om det at være mor til to, og i første omgang også en del om min datters lidelse og operation!
  Detmedsmaat.bloggersdelight.dk
  Og så håber jeg, du deler, hvis du falder over nogle gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du læser simpelthen dagligt dårlige blogs? Haha! Så er det da på tide med lidt inspiration, det kan jeg godt se 😉

  Lad mig derfor anbefale dig ALTOGINGENTING.DK (ja tak til det med capslock). En sjov og ofte meget sarkastisk blog, der drejer sig om hverdagens finurligheder og folks underlige opførsel. Krydret med anekdoter og lister i alle afskygninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men der simpelhent så mange af dem desværre mern jeg ved også at der er godt med guld, jeg skal bare finde det. Tak for tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Du kender de åbenlyse 😛 lortemor og twinpeaks! Der ud over elsker jeg superheltemor, men hun er vel egentlig også ret så kendt, så nok heller så meget nyt og ja så nutidensmor, den er også skøn 🙂

  Men din og de 4 kvinder skal jeg læse næsten hver dag 🙂 ej det er løgn, jeg kigger forbi hver dag 😉

  Kan vi få en lille guidet Tour i dem du læser med på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke bleg for lidt skamløs selvpromovering. 😛
  Du skal være mere end velkommen til at læse med på min blog.
  Livet som enlig mor – ups and downs.
  http://enenligmorsbekendelser.dk

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal være meget velkommen til at kigge forbi min blog – mformette. Om ikke andet så kan det være rart med en ærlig kommentar, hvis du mener jeg spilder min tid 😉
  Men udover at jeg følger din blog – som jeg oftest griner højlydt over (Tak for det!), så finder jeg også stor fornøjelse i at følge twinpeaks, hvor Mette Marie også tit leverer indlæg hvor jeg må grine for mig selv.
  Ellers – udover diverse boligblogs, er Lortemor, Emili og Irina the diva (Oh yes, can’t help it, men hun kan også få mig til at trække på smilebåndet 😀 ) også et hit når jeg har tid til at indhente de forsømte indlæg.
  Og tak for at bringe emnet på banen, forhåbentlig kan jeg få tilføjet et par blogs til min læseliste 🙂
  Og tak for en rigtig fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal være meget velkommen til at kigge forbi min blog – mformette. Om ikke andet så kan det være rart med en ærlig kommentar, hvis du mener jeg spilder min tid 😉
  Men udover at jeg følger din blog – som jeg oftest griner højlydt over (Tak for det!), så finder jeg også stor fornøjelse i at følge twinpeaks, hvor Mette Marie også tit leverer indlæg hvor jeg må grine for mig selv.
  Ellers – udover diverse boligblogs, er Lortemor, Emili og Irina the diva (Oh yes, can’t help it, men hun kan også få mig til at trække på smilebåndet 😀 ) også et hit når jeg har tid til at indhente de forsømte indlæg.
  Og tak for at bringe emnet på banen, forhåbentlig kan jeg få tilføjet et par blogs til min læseliste 🙂
  Tak for en rigtig fed blog – Vilja er bare en lækkerbisken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  livaslibrary. dk

  Min egen blog, handler om alt i mellem himmel og jord lige pt, men forhåbentligt (kryds fingre) handler det snart lidt om graviditet også ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  superheltemor.dk er helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må da gerne kigge forbi min helt nye blog, hvor jeg ævler lidt om glutenfri bagning og madlavning. Samt har en opskrift eller to liggende.
  Den hedder Glutenfri for begyndere og henvender sig jo hovedsagligt til folk der lever glutenfrit. Så det er et meget snævert publikum jeg har valgt at satse på.
  Men jeg er glad for at lave mad og jeg kunne jo lige så godt lave en blog om det, når nu jeg alligevel skulle omstille mit liv. Jeg har også opskrifter på andet end glutenfrie ting, da jeg elsker al madlavning så der kommer også en masse andet spændende mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg læser Lortemor, Twinpeaks, din og så Happymom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil lige smide blogsbjerg og annebredahl i puljen. De er nogle af de mere garvede bloggere – skriver godt, har noget på hjerte og har vigtige historier. (Og de er altså ikke mig!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ooo

  I min blog “mapper” er du tilføjet sammen med følgende:
  Twinpeaks -absolut favorit!
  Mor til to
  Mascha Vang
  Lilletut og mor
  Fyrsten og fruen
  Katinka Frederikke
  Disse tjekkes dagligt, på trods af jeg hverken er mor eller har planer om det foreløbig..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er helt sikkert for meget en stodder til at få noget ud af min egen blog der fokuserer på noget så frelst som økologi og bæredygtighed, og endda i forbindelse med tøj til kvinder.
  Men jeg kan da godt sige at jeg nyder at læse med her. Faktisk den eneste blog jeg læser der handler om børn. Dem synes jeg generelt ikke er spændende – men her undtagelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tvivler lidt på at jeg er noget for dig, men du er da velkommen på en kigger 😉 http://www.begyndervanskeligheder.dk

  Men ellers er det nok de kedelige kendte der er nævnt. Hverdagsnadia opdaterer ikke så ofte mere, samme med stinestreg men begge er hyggelige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helluuu,
  jeg mener bestemt at du skal læse min blog, den er splintrende ny og overhovedet ikke klar til at holde rejsegilde men, jeg er i fuld sving med at få den op og ringe! Det bliver super fedt og du burde følge rejsen! 😀

  Tak for en lægger blog og massere af inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du siger du gerne vil læse blogs du kan grine af. Og siden jeg fører en sarkastisk blog og i øvrigt bander mere end dig, kan jeg anbefale dig at slå vejen forbi! Oooog så har jeg en djæ… Datter også. Så hvis du vil vide hvad du har i vente (læs: kæmpe advarselsblink!!) så læs med i ny og næ. Men fuck der er mange gode bloggere derude. /Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger selv en masse mødre bl.a.
  Blondetoner.dk
  Diary.dk
  Bastabum.dk
  Vebsen.dk
  Der går så meget baby-pladder i den – og jeg elsker det!! Måske gør du også 🙂
  Her kan du også finde inspiration til, hvordan man lever livet med tøser. Hvis du nu har brug for at vide hvad næste skridt bliver med Vilja – der forresten er direkte YNDIG!

  Du må også gerne kigge forbi min egen blog, madebygregersen.dk – instagram madebygregersen_dk. Den handler også om børn <3 Der danner sig efterhånden et mønster!

  Go' aften 🙂

  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Bloggess og Suri’s Burn Book og Whatshouldwecallme. Tisser lidt i bukserne af grin over alle 3… Er for ydmyg til at foreslå min egen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt beæret over at være nævnt her, og så endda i så fornemt et selskab – TAK, Sarah!
  Jeg forestiller mig ikke, du er til helt almindelige mor-blogs, så jeg tænker lidt ud af boksen og prøver at anbefale dig Alt og ingenting, Indsæt selv fancy navn, Iværksættermor, Kaffe og T, Miriams Blok, Mor til to, Sines sider, Skalotteløg og Superheltemor. God læselyst 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg læser med stor glæde kristina Hobbs’s blog, der er for det meste lidt kød på indlæggene, som kan give stof til eftertanke mens jeg er på barsel….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega fan af at du søger inspiration på den her måde, det er go stil 😀 Jeg tror dog ikke du vil finde noget inspiration på min blog, men napper da mulighed for selvfed selvpromovering nu du opfordrer 😉
  Jeg henvender mig primært til kvinder og skriver om sundhed, kropsidealer og min egen udvikling hvor træning ikke altid har været en selvfølge. Har du lyst til opskrifter på glutenfri lækkerier, så kan det dog være du kan finde lidt: http://www.annawarrington.dk

  Hav en great weekend med din yndige datter 😀 Ja, jeg læser med fordi hun er sød.. og fordi du skriver sjovt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lortemor, superheltemor og så Sneglcille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tvivler lidt på at du læser madblogs!?! Men skulle du få lyst, er du da velkommen til at svinge forbi Ellevild Madblog 🙂 Det er en ren madblog, så ingen, eller næsten ingen,billeder af min søn på 5 mdr! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis du af mystiske årsager ikke skulle kende den så er:
  Jespersylvestersblog
  – so nice
  Og DaddyO er også ret morsom
  Heldigvis du dog også er
  her til at fucke igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ind i munden Vilja!