Link til min lille optræden på DR2

14 km gåtur uden toilet..

Gåtur

Nu siger jeg det bare som det er, de sidste 2,5 timer har været et levende mareridt for undertegnede! Efter en 3 km gåtur i Valbyparken tog jeg impulsivt beslutningen om at tage en omvej på godt 11 km mere. De sidste tre havde jo ikke været slemme og jeg havde ikke følt den bowlingkugle i maven som senere skulle blive hovedpersonen i en meget, meget lang gåtur. Nå men Denise og Vilja var friske på trods af at de kendte turen, det gjorde jeg ikke. Et par kilometer inde begynder min mave at rumle på velkendt vis. Jo vi havde jo lige spist brunch og jeg havde ikke været nærig med at proppe æg i kæften. Ufortrødent smider jeg min jakke, spænder ballerne og spørger Denise, hvor langt igen?

“2 timer cirka, give and take, du ved”..

Jeg frøs, kiggede helt stille rundt i alle retninger og straks begyndte jeg at planlægge hvor jeg kunne trække proppen. Men ingen blade på træerne, vi havde selvfølgelig glemt vådservietter til Vilja og selvom vi vandrede ude i ødemarken, kom der alligevel en tosse enten løbende eller cyklende forbi os hver tredje minut.

Ingen chance for at gøre det utænkelige, så i modvind i både hoved og røv fortsatte vi den lange rejse hjemad. Denise var smadret af grin halvdelen af turen og desværre får hendes grin mig til at grine. Nu ved jeg ikke om i har prøvet at skulle på toilettet i længere tid og så samtidig begynder i at grine, næsten hulke fordi situationen er så tragikomisk?

Nej men så vil jeg lade jeres fantasi udleve resten af  det scenarie fordi det hjælper på ingen mulig fucking måde!

Mit livs hårdeste gåtur er nu overstået og jeg overlevede, dog har jeg kastet en snickers i gabet og er fuldstændig helt og aldeles færdig.

God søndag aften!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link til min lille optræden på DR2