Fem minutter i svimmel

DR2 i aften inkluderer mig og Denise i et kort interview

Remissen

På baggrund af at det snart er kvindernes kampdag, har DR2 valgt at lave et lille program, der omhandler ligestilling i hjemmet. Det lød jo meget sjovt så både mig og Denise blev inviteret ned i Remisen på Østerbro, et meget aktivt, børnevenligt men i min verden eksemfremkaldende indendørs legeplads for børn. Jeg skal nok vende mig til at omgås så mange andre børn og forældre, der alle løber efter deres kravl, larmen og den fastforankret madpakke “duft” før jeg igen bevæger mig derned. Det, sammen med at Vilja proppede samtlige brugte bolde og legoklodser i kæften, fik sveden til at løbe mere end normalt. Det kan muligvis også ses i programmet, at jeg skal have noget mere tilvænning. Men det handler programmet jo ikke om, det handler om ligestilling i hjemmet og vi var da også næsten enige om hvordan lorten er fordelt herhjemme. Du kan se Denise i hopla og mig nervøst smilende i baggrunden, når vi bliver stillet diverse spørgsmål om hvem der har bukserne på, hvem der tager dem af midt på dagen og hvorfor Vilja altid er velklædt.

Det er i aften kl. 20:00 på DR2

Hvis i går glip af det, skal jeg nok ligge et link ind senere til de interesserede.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem minutter i svimmel