Den første kravletur, en direkte vej til total kaos..

Ammehjerne for mænd..

Cykeltyv

For et par uger siden skulle jeg op på jernhesten og over til træning. Til min store overraskelse stod cyklen ikke hvor den plejede. Jeg havde ellers kun haft svinet ude en enkelt gang, siden jeg hev den frem fra vinterhiet og efter en lang ransagning var sagen klar. Min cykel var blevet stjålet. Formentlig af en østeuropæisk højtstående mafia for jernheste, eller måske bare et beskidt menneske uden omtanke. Hvem end det var, så ønskede jeg dem et evigt liv med cykelture uden saddel. Nu er der gået et par uger og jeg har lagt mit had lidt på hylden, taget bilen i stedet eller gået de steder jeg nu skulle hen, eftersom jeg ikke lige har haft mod på at stikke mønt ud efter en ny cykel, som så også bare bliver alle mands eje.

Men så igår gik Denise ned i skuret kun beregnet til barnevogne og på helt fantastisk vis stod min cykel der, urørt og med sin lille lås omkring bagbenet.

Så velkommen til ammehjerne mister Dejgaard og bestil et styks selvhenter fordi oh my fucking god hvor er det latterligt..

Kan kun gisne om hvad jeg glemmer næste gang..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første kravletur, en direkte vej til total kaos..