Umuligt at være rask efterhånden..

Pressetur på Mallorca med FORD – Take #1

FORD

Rædsel. Et ord, der passende beskriver den følelse jeg havde, da jeg vågnede i morges og indså at jeg inden længe skulle stå på et fly med et hav af journalister fra bilverdenen, velvidende at jeg dagene forinden havde haft mit livs værste omgang mavemos. At være højdeskræk, ikke bryde sig særlig meget om at flyve og så samtidig skulle bekymre sig om, at jeg på et upassende tidspunkt melder lugten op af hjemløs, er sgu ikke særlig betryggende. Og alle ved jo, at begynder man først at tænke i de baner, der kan eskalere til det grotesk pinlige, ja så er man ikke langt fra mål.

Jeg bliver mødt med smil og lidt forundring over min tilstedeværelse, da jeg jo ikke ligefrem er journalist og så bliver jeg selvfølgelig budt på den obligatoriske kop kaffe i lufthavnen. En latte vel og mærke. En direkte smutvej til racermave var min første tanke. Jeg kunne mærke, at min krop begyndte at svede mere og mere alt imens jeg med et let smil nippede til kaffen. I ved på den der “i ved det ikke hoho, men jeg ville ønske jeg havde en ble på lige nu og ikke jeans så tight, at selv den mindste prut med tanker om at forråde mig, ville sætte mig skak mat”.

Dette var kun den første time af min ellers håbefulde pressetur til Mallorca.

2 kommentarer

  • Hi hi hi! Jeg er begyndt at læse dine indlæg højt op for ham den næstkommanderende her hjemme. Kan spore antydningen af et smil! Jeg er fan! Og er man et skidt menneske, hvis man på en eller anden syg måde håber, at der kommer et indlæg om at du rent faktisk fik vandhane mave et upassende sted?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Umuligt at være rask efterhånden..