HAR DU VUNDET KÄRCHER WINDOW VAC? KIG MED INDENFOR!

Hvor blev tiden af? Helvede altså..

Tid

Jeg savner at skrive, fortælle og brokke mig til jer! Men da mit postnr skiftede fra 2450 til 2610, gik der virkelig ik mindre end et par dage, før blev jeg ”tilbudt” et helt unikt og spændende kursus med henblik på, hvor jeg skal hen ad i livet, rent arbejdsmæssigt. Så med flytterod, kaos, en geografisk udfordring uden lige, så sidder jeg nu dagligt de næste par uger og prøver finde hoved og hale i min ellers så prominente karriere..

Så når jeg triller hjem til vores nye, helt fantastisk fede lejlighed, så står den altså på Vilja, flyttekasser, ledninger og skruemaskiner. Jeg har godt nok bestilt internet, men på trods af deres navn Kviknet, så er de ikke særlig fucking kvikke til at få mig online. Så om 14 dage er jeg forhåbentligt online igen, klar til at nedlægge verdenen med min nye viden omkring min karriere og opråb, her på bloggen.

Jeg har også lige modtaget min nye madras, så den glæder jeg mig til at pakke ud og sove på! Mere om det i morgen.

Vi ses lige om lidt!

2 kommentarer

  • Lars

    hej jeg har bare været inde og kikke, er dog ikke Far, men tager hatten af for en der bevæger sig ud i denne kategori. – 😉 osse uden filter da mænd med tiden er blevet mere eller mindre kasteret pga kvindernes befrielse – hvilket osse er ok( altså ikke kastration gg)
    – men de kan forvente godt modspil . fortsat god dag 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU VUNDET KÄRCHER WINDOW VAC? KIG MED INDENFOR!