Ventetid hos barberen.. what the actual fuck?!

Crossfit CPH, kundeservice og mangel på samme..

stfu

Jeg havde endelig besluttet mig for, at det nu skulle være, igen. Efter lang betænkningstid og tvivl med meget mere, havde jeg booket mig ind på Crossfit Copenhagens opstartsforløb i Vanløse. Faktisk det sted som Helse Matilde også startede op, du kan læse hendes eventyr ”her

Da jeg mødte op, var der ingen i deres reception, men det vidste jeg godt, for jeg havde forhørt mig inden, på hovedkontoret og fået fortalt hvor fedt det nok skulle blive i aften. Flyvende ind i centeret i god tid, solen skinnede og musikken spillede max derinde. En god stemning fra start, og jeg trillede uden tøven ned i salen og forhørte mig om ”game” planen for nye hold. Den unge herre forklarede mig på bedste vis rutinen for hvornår, hvordan og hvor holdet startede.

Kl. 17:00 skulle mit hold starte og der sad da også 5 andre håbefulde mennesker og ventede på timen, sammen med mig. Da klokken tikkede 10 min over 17, begyndte jeg så at kigge lidt irriteret rundt, fordi, umiddelbart var der ingen der påtog sig ansvaret for at forklare os, at opstart træningen var aflyst. På trods af, at der også var en kvindelig træner, dog ikke i arbejdstøj, der vraltede forbi os 3-4 gange. Og det kræver ikke en fucking doktorgrad at se vi var forvirrede og førstegangsbesøgende.

I sidste ende, 20 min senere, triller den kvindelige træner så endelig forbi os igen, efter intensiv brug af sin Iphone, med informationen: Ingen træning, det er hun ked af, hun vender om på hælen og triller væk igen. No shit..Vær nu lidt proaktiv kvindemenneske, du kan jo se vi er forvirrede, frustrerede og fulde af energi..

Det er her min kæde begynder at ruste, men jeg kan acceptere kommunikationsfejl og lignende, men inden hun er helt væk, spørger en anden kvinde, hvordan forløbet så kommer til at fungere, nu da vi misser 1 ud af de 4 opstarts træninger? Et godt spørgsmål syntes jeg. Følgende fik min hjerne til at koge over..

Her er svaret fra en af Crossfit Copenhagens kvindelige trænere.

”Det er ok, i tager bare på opstart #2, i kan sagtens følge med, man lærer alligevel ikke så meget på første hold”.

”ER DU FULDSTÆNDIG FUCKING FRA DEN? Hvad fuck gik der lige gennem dit betonnæb før den sætning kom ud? Er der overhovedet ikke noget filter fra hoved til mund i dit lille univers. Er det fordi du er vant til ”Weights dont talk” mentaliteten, at udfordringen af et relevant spørgsmål simpelthen blev for meget?”

Jeg er målløs og hun triller ind til sin egen træning. Et par af de nye begynder selv at kaste med vægte og lave deres egen træning. Jeg forhører mig den anden, ellers flinke mandlige træner om jeg kan bruge deres open gym. Det kan jeg godt.

Her møder jeg den fitte kvindelige træner igen til endnu en foruroligende samtale..

Hun er i fuld gang med pullups, i et ellers trangt lokale. Jeg ser at bænken til bænkløft er ledig, men der er lidt vægte på stangen. Har man set det før? Ja det har man!..

Da jeg begynder at hive vægten af, for at sætte en anden på, kommer hun flyvende. ”Den bruger jeg!” Jeg vender mig overrasket om.. bevares, og jeg flytter mig fra bænken. Den kontante kommentar slår mig lidt ud af kurs, så jeg sætter ikke lige den 2,5 kilos vægt tilbage på stangen.. Igen kommer den kvindelige røst..

”Sæt lige vægten på igen ik?! Det gør vi ALTID! Her hjælper vi hinanden!”

Jeg svarer lettere rystet..

”Ja det må du undskylde, men begrebet ”altid” er lidt en variabel hos jer, fornemmer jeg. Ellers ville jeg vel være på begynderholdet lige nu”..

Hun ignorerer mig og går væk fra bænken, for at afslutte sit pullup set..

Hvordan man kan ansætte en så ubeskrivelig ubehøvlet, direkte ubehagelig og brand ødelæggende kælling er fuldstændig uden for land og ret. Det kan da godt være, at hun har en dårlig dag, men så tænk lige på de 5 mennesker, der ENDELIG har taget sig sammen til at starte på et træningsforløb, betalt en betragtelig mønt for det, hendes løn inklusiv, møde op til et fremmed træningscenter, uden modtagelse og samtidig blive brændt af..

Jeg havde jo tænkt mig at komme igen, så hun fik ikke den verbale omgang jeg ellers umiddelbart giver mennesker af den karakter. Men fortsætter den tone, så er det da helt fucking sikkert, at det er sidste gang jeg nogensinde sætter mine ben i ”Værkstedet” igen.

Her er det bedste råd, kære kvindelige træner, du nogensinde kommer til at høre, hvis det er crossfit træner du ønsker at forblive..

”Det er mennesker som mig, der er grundlaget for at du nogensinde kan have dit job, så det mindste du kan gøre er da at give mig et stort smil og sige fuck hvor er det fedt du kom ned for at træne!”

Burde sgu ikke være for meget at forlange.. Det kan godt være, at du er et sundere menneske end jeg er, men du er helt sikkert også dummere. Jeg ved ikke om vi startede på lige fod, men skal vi ikke aftale, at når jeg nu har taget skridtet for at blive sundere, så tager du et kursus i kundeservice?

Og jeg skal tilbage i dag..

Oh the fucking joy of retarded people..

12 kommentarer

 • Lena

  Næste gang….. så blæser du din galde ud over hende, skrider og finder et træningscenter der gider deres kunder. Næste gang…..!!! God træning og god sommer. Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Klasse indlæg… Tragisk men pisse sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det var da en træls oplevelse, hun lyder til at have haft en meget dårlig dag. Jeg har gået i crossfit cph i 3 år og har kun haft gode oplevelser med det (men har aldrig været i Vanløse centeret) så synes ikke at du skal give op pga en sur trunte :). Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Tip (hvis du ikke selv har set det ;)):
  http://www.b.dk/nationalt/varmehjaelp-til-dyrene-i-zoo-0

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siden  ·  Svar på kommentar
  • J.

   Er det ikke dig og Vilja, der står og poser i videoen fra Zoo (01:15)? Eller er jeg helt gal på den, hah.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • OMG du skal da have en præmie for at spotte mig i de få sekunder!

   Hahaha, måtte se klippet et par gange, før jeg fattede det. Jo det er Viljas første gang i Zoo. Den fortælling kommer snart.

   Love it, hav en vidunderlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg startede også på et opstartsforløb i “Kirken” på Nørrebro, hvor man startede på de der basis hold, hvor man lærer teknik osv. og der skulle vi lave squats med vægt, og jeg ville gerne have at træneren kiggede på mig, og fortalte mig om min ryg var lige, for det kunne jeg ikke selv mærke.
  Så kiggede han og grinede og sagde “du skal i hvertfald længere ned i benene for at det skal give noget”, hvor til jeg svarer “nåja, men jeg er jo ikke så stærk endnu, og jeg vil bare gerne sikre mig at min ryg er lige, så jeg ikke får skader senere”. Han fnyser nu nærmest hånligt og siger “ja, du får sgu ikke skader, når du ikke har noget vægt på stangen alligevel”. OK – great. I får da virkelig een til at føle sig dum og dårlig.
  eller en af de andre gange hvor jeg skulle kravle alene hen ad gulvet, foran hele holdet, fordi jeg ikke kunne finde ud af en eller anden åndssvag “bjørne-gang”. Jeg var sgu aldrig fan. Håber din oplevelse bliver bedre med tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ventetid hos barberen.. what the actual fuck?!