Indlæg jeg har læst i dag.. Anbefalinger og "vi ses ikke foreløbig" listen..

I dag er det Viljas fødselsdag!

Vilja1år

Så skete det uundgåelige. Det næsten utænkelige, og så alligevel ikke. Min datter bliver 1 år i dag. Dagen startede med, at jeg blev vækket kl 5 i morges af lillemor, som havde meget travlt med at flyve op, ud i køkkenet og i gang med den helt store forberedelse af frugtskåle til vuggestuen, boller i ovnen og borddækning, skrive en roman af et fødselsdagskort til Vilja og finde prinsesseklunset frem.

Jeg havde været til middag den foregående aften og først ramt lagnerne ved 02:00 tiden, så den bratte ”god morgen” fra mine piger kl. 5 i morges kom som et smølfespark i kartoflerne. Ubehageligt. Jeg magtede hverken til eller fra, men alligevel fik jeg møvet mit dinglende hoved op fra hovedpuden til en smilende pige, der tilfældigvis også havde pisset ud over bleen og nu sad i en lille pøl..

Men inden jeg kunne nå at få mine arme op over dynen, sprang hun direkte hen i hovedet på mig, til en kæmpe krammer. De første par sekunder var lykkelige, indtil hun drejede 180 grader, røv til skærm, greb min Iphone, tændte musikken og vrikkede sin våde mås til Teletubbies soundtrack, direkte i fjæset på mig.

For det er jo lige det jeg magter efter 3 timers søvn! Fuld drøn på spotify, et vådt lagen og mit ansigt smurt ind i min datters gennemblødte ble..  Denne succes blev fulgt op af en parkeringsbøde fra dagen forinden, der havde gemt sig under køleren og blæste op i synsfeltet med en midterfinger på vej til arbejde.. 510 kroner i mosen, som så blev afløst af en hasteafhentning på posthuset i fucking Sydhavnen. Jo tak for en 30 min omvej på vej hjem, og så sidst men ikke mindst en elregning i postkassen på 2600 kr!

”Driver du fucking gæk med din far Vilja?!”

Men solen er begyndt at komme frem, Vilja har fødselsdag og det er satme godt, at det er i dag alt dette sker, fordi INTET kan fucke med mit humør, i dag er der nemlig kun plads til smil og leg med min lille datter!

Var dette sket i går til gengæld, så fuc…

2 kommentarer

  • Tim

    Stort tillykke med datteren. Hun er kommet i fint selskab med min kære fader (faktisk lige kommet hjem fra middag hos de gamle), og legendariske Tommy Troelsen.

    Håber hun havde en dejlig dag, og faderen ligeså.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg jeg har læst i dag.. Anbefalinger og "vi ses ikke foreløbig" listen..