I dag er det Viljas fødselsdag!

Overskud i en fyldt dag?

V6spons

Indlægget er sponsoreret af V6

Jeg står ofte op alt for sent. Det er altid en wrestling match med dyne, mit vækkeur og Vilja, før jeg står på begge ben. Og når jeg så er oppe er jeg tvangsindlagt til et bad, ellers ligner jeg klokkeren fra notre dame, med pukkelryg, affaldscontainere under mine øjne og en ånde der skriger “friendzone”. Sidstnævnte måske fordi jeg æder meget hvidløg og andet kræs som ikke understøtter god ånde alt for vel.

Og alle tre ting er jo hovedrystende hver dag, fordi jeg hader at gå i bad, eller badet er vel egentligt ok, men at tørre mig, skrabe vand fra væggene, sætte hår, creme og så videre.. Jeg er jo efterhånden en ren Caitlyn Jenner. Jeg er endda begyndt at bruge min hårtørrer til kroppen, bare fordi det er nemmere..

Og den svingede indsats på tandbørstningen har heller ikke gjort det mindre attraktivt at bruge hjælpemidler, som eksempelvis tyggegummi, bare så samvittigheden har det nogenlunde med de 10 sekunder jeg ellers plejer at rive børsten henover gebisset i min daglige rutine. Jeg gnasker faktisk ganske hyppigt på det hvide guld, så jeg uden kvaler kan æde otte kilo hvidløg, makrel og en stærk ost uden at tvinge Denise i skyttegraven med mundkurv.

For mange år siden var det et must have i lommen til weekendens eskapader, fordi, trods de utallige fejlforsøg, var troen altid intakt om nedlæggelse af det andet køn, og det krævede altså spitzenklasse ånde. I dag er det for at skåne Denise, et supplement til at nå ud af døren i tide, og for at føle  mig en smule frisk i hverdagens kamp om at overleve!

Og når jeg nu har overskud på kontoen, så ender det typisk ovre i min træningsbox til en crossfit time, en tur, retur til Netto og en sing along i bilen.

Derfor er det jo også storartet at V6 gerne vil holde en lille konkurrence til jer der følger med!

En heldig læser kan nemlig vinde et halvt års forbrug af V6! Det eneste der kræves for at være med i konkurrencen er at du, i kommentarfeltet, fortæller lidt om hvad du gør for at forkæle dig selv i en ellers travl og hektisk hverdag?

Der findes en vinder om en uge!

v6

20 kommentarer

 • Samantha Mikkelsen

  Jeg sørger for flere gange om ugen at give mig tid til at have hårmaske eller ansigtsmaske på. I en travl hver dag med børn er det de små ting der betyder meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg har hele tre skønne (hysteriske, krævende, larmende, tidsrøvende) piger. Den mindste bliver ammet non stop agtigt da hun ikke tager på. Så jeg er pænt bænket med patterne og toldmodigheden i frit fald. Den tid der er til overs får de to andre. Læs : Mors lækkerhed er pt laaaangt væk og det samme er tandhygiegen. Jeg tænker derfor V6 kan redde ægteskabet når jeg engang får et øjeblik til at kysse på manden. Så det vil egentlig være godt for ham hvis jeg vinder. Måske også for baby som jeg ånder ind i hovedet mange timer om dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Efter jeg er blevet mor, er der simpelthen ikke dage nok på en uge – specielt ikke efter barsel lige er sluttet! Så forkælelse for mig, er når jeg en sjælden gang mødes med gutterne til en god rock/metalkoncert og får mig et par fadøl, mens farmand passer bebs. Når det kommer til hverdagsforkælelse, så er det de smøger, jeg sniger indenbords, så snart barnet sover – usundt, uhumsk og jeg ved ikke hvad… Men så meget desto bedre er denne præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg forsøger at få et dejligt langt bad uden afbrydelse af mine små børn (7 måneder samt en på 3 år), ca en gang om ugen, hvor jeg også bruger hårkur eller lignende.

  Derudover forkæler jeg mig selv med mørk chokolade og eventuelt lidt bland selv slik om fredagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg giver mig selv tid til at nyde et stykke lækker chokolade på de travleste dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  At være alene hjemme. Jeg er vild med min kæreste og det faktum at jeg lige om lidt slipper vores førstfødte ud i verden. Men jeg elsker fandme at være alene. Så kan jeg gå rundt i min ældste underhylere og i en forvasket t-shirt uden at tænke videre over manglende sex appeal. Spise 5 stykker kage hvis jeg vil og prutte og bøvse uhæmmet., hvis jeg kan. Maskulint much? Ja, og jeg er vild med at kunne gøre det helt for mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse R.

  Jeg tager et lille glas god rom sammen med manden på de dage der har været ekstra hektiske.. Dejligt afslappende og giver en god sover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brygger en ekstra god kop kaffe eller te, laver en ekstra lækker morgengrød eller bruger en lidt bedre deo end den neutrale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  I min hæsblæsende hektiske hverdag på barsel med min 6 uger gamle søn, spenderer jeg langt hovedparten af min dag på sofaen med lillemanden påmonteret det ene bryst. Så jeg sørger for at forkæle mig selv ved altid at have fjernbetjeningen, mobilen med Netflix- og HBO-adgang, en kande vand og kaffe ved hånden 🙂 Og hvis det går rigtig vildt for sig, så treater jeg også mig selv med både morgenmad og frokost … men så er det også en vild dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  For at forkæle mig selv, sørger jeg for at have tid til at være alene, små stunder hvor jeg kan gøre hvad jeg har lyst til, f.eks. læse en bog, se et par afsnit af yndlingsserien eller noget helt tredje! Jeg tror på at det i en travl og hektisk hverdag, virkelig er de små ting der gør en kæmpe forskel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg forkæler mig selv med at sørge for at jeg hver dag kommer ud i naturen og nyder alt det smukke omkring mig, – sommeren skal nydes mens den er her, – uanset vejret. Når jeg så kommer hjem drikker jeg dejlig varm, grøn te og hygger mig med en god bog. Det er min afslapningstid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg napper min cykeltur. Inden jeg svinger pisken over jernhesten, føles det mildest talt ikke som selvforkælelse – men når kilometer følger kilometer og endofinerne dukker op, løsner alt sig – og når turen er færdig – og jeg sidder i sofaen og nyder eftervirkningerne af et hjerte, der har været godt i gang, ved jeg, at det er selvforkælelse af bedste skuffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kjær

  Jeg smækker benene op på sofaen og ser fjernsyn (om sommeren er Tour’en et hit!), samtidig med at jeg gemmenroder youtube for video’er jeg endnu ikke har set, på min computer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Melder mig til en tur i Netto – uden børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Er på barsel, så forkælelse for mig er en god kop kaffe i solen, mens baby tager sig en skraber i barnevognen. Kaffe fra yndlings kaffebaren og hvis bølgerne går højt ryger også en kage ned! Det kunne også være en is.. Generelt, sol i skærmen, sovende baby og følelsen af frihed, det er forkælelse for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Selvforkælelse…. I en hverdag med 2 børn ( 3 hver anden weekend ) så er selvforkælelse, Max lyd på my rock, på vej på arbejde mens der bliver gnasket godt på v6, da der altid bor en økonomi pakke i bilen. Eller Netto kl 20.00 når ungerne sover, da min bedre halvdel alligevel er gået kold på sofaen når jeg kommer hjem, så kan jeg lige så godt glo deres spot være igennem 2 gange. Skal det være luksus, så er det en middag UDE med min dejlige mand. Uden børn, og på cykel, så vi kan dele en god flaske vin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sorry jeg er ærlig.. Men som mor til 5 skønne unger, er det en forkælelse at kunne gå på toilettet uforstyrret eller en tur uden børn men musik i ørerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sadaf

  Jeg har fri kl 12 hver fredag – de fleste fredage sover jeg middagslur eller spiser på cafe med en veninde.. Jeg har 2,5 timer for mig selv.. Og prøver at nyde der uden dårlig samvittighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Med 3 børn i huset så er der ikke meget mig-tid, så når jeg skal forkæle mig selv, så er det med ansigtsmaske, fodfil, cremer, neglelak – hele svineriet, så man har en følelse af ahhhh jeg ser sguda meget godt ud (indtil den lille gylper ned af ryggen, men man har lige de 2 sek med den gode følelse ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle G.

  En hverdag med arbejde, træning, huslige pligter og samvær med sine kære, er der ikke meget tid til selvforkælelse. Men når tiden er til det, udnytter jeg det til fulde! For det første laver jeg alting i mit eget tempo – ingen stress når jeg endelig har lidt fritid. Jeg laver måske pandekager til aftensmad, ligger i min seng og læser blogs til langt ud på aftenen, imens jeg forkæler mig selv med snacks og ligegyldigt tv i baggrunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er det Viljas fødselsdag!