Valg af skole? Privat eller folkeren?

En fitness update!

imageSå er der sgu update på træningsfronten. Det er så fedt at komme i gang igen. Kosten halter en smule stadig, men der er kommet lidt rutine på nu. Det er så meget nemmere at holde den rutine, nu når jeg kan bruge samtlige Fitnessdk centre i Danmark.

Jeg er rigtig glad for ikke at være  tilknyttet ét enkelt center. Det gør nemlig muligheden for at tage en ven med kvit og frit til træning væsentligt nemmere. For næsten ligegyldigt hvor jeg befinder mig i København, er der altid en mulighed for at træne tæt på. Og her kan ”tage en ven med” virkelig mærkes, fordi motivationen altså automatisk ryger op, når man ikke sidder alene og river op og ned i vægtene. Lidt venskabelig konkurrence har for mig skabt flere resultater. Og så kan det godt være, at min ven får det gratis, men det er der to plusser ved. 1. jeg gør en anden person glad og 2. jeg får en træningsmakker, der hjælper med MINE resultater. Det er også ved at være på tide at få taget den gratis fedtprocent måling, der hører med, før kosten bliver 90 % ren. Så jeg kan få et helt præcist billede af hvor smaskfed jeg i virkeligheden er, før jeg for alvor melder mig ind i kampen mod Snickers og cola.

Det sværeste ved alt det her træning er i bund og grund at finde tid i hverdagen. For der er ikke meget at give af. Men i det mindste kan jeg trøste mig med at mit medlemskab giver mig mulighed for at træne i hele åbningstiden. Ikke at det skubber mig derned, men det giver mig et større råderum for hvornår i hverdagen jeg kan passe min træning ind og det er jeg meget glad for.

Jeg skal helt sikkert snart have afprøvet dampbadet, men indtil nu har jeg kun nydt godt af saunaen. En ting som mange andre centre mangler. Det er så lækkert at få pustet ud i en varm sauna og clearet hovedet, før det daglige kaos fortsætter og ansvaret igen falder ned på mine skuldre som et par 800 kilo kettlebells.

Nuvel, nok sniksak om min ny fundne glæde ved at træne igen, nu skal jeg ned og straffe mig selv og en kammerat. Næste uge står den på holdtræning!

Vi ses i bedre form.

Sponsoreret af FitnessDK

2 kommentarer

 • Rikke

  Seeeejt du er kommet igang…. Du får sååå meget energi af at træne og den tid du har alene kan du lade op til resten af dagen.

  Har du overvejet holdtræning. Der er du pisket fra du kommer til du går og følger bare strømmen..?
  Jeg er virkelig blevet kick startet af denne form for træning.. Kan i den grad anbefales.

  Pøj pøj med træningen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg af skole? Privat eller folkeren?