Med eller uden makker, træning under pres!

Et år plus det løse.. TAK!

TAKTAKTAK

Trods min manglende evne til at opdatere jer oftere herinde, så ændrer det ikke ved den daglige glæde jeg har, velvidende at I derude læser med og kan se jer selv i de udfordringer og daglige situationer jeg altid lander i. Nu har I fulgt med i lidt over et år og så er det vel også på tide, at jeg formelt sætter et festligt lys i en imaginær kage og fortæller lidt om hvor meget den her blog, jer derude, kommentarerne, dialogen og hele det her udenfilter univers betyder for mig.

Fordi jeg er så elendig til at besvare instagram, facebook og kommentarer samtidig og det undskylder jeg for. For jeg læser altid jeres input med yderst stor tilfredshed over, at I faktisk gider at dele med mig også. Gennem bloggen har jeg lært, opdaget og fået løst så mange forskellige problematikker og det er så fucking fedt! Ikke nok med, at I giver mig røde kinder, så er der altså også pluspoint på tavlen hos Denise, når jeg melder ting op jeg aldrig havde vidst, uden jer!

Samtidig er I den eneste grund til, at jeg faktisk tror på at jeg kan sælge en børnebog, eller i det mindste skrive en færdig. Muligvis bliver den aldrig udgivet, men i det mindste blev den færdig. Mere om det en anden gang.

I har givet mig tsunami vandfald i fjæset af bare grin. I har givet mig en kindhest med dobbelt håndflade i ny og næ, men faktisk er jeg overordentlig forbløffet over hvor få af jer, der har brokket sig over mit til tider lidt grove sprog. Men så kommer pølsefingrene altså også på overarbejde og det er jeg sgu med på. Ret skal være ret. Fuck kan blive brugt som komma og ikke et statement nogle gange, og det er måske en kende for meget, men samtidig så kommer rebellen op i mig og lysten til de fire lækre bogstaver bliver forstærket.

Da jeg startede, læste et par stykker med. Så udgav jeg noget om sundhedsplejersker. Så læste et par hundrede tusind med og samtidig med at jeg havde en kæmpe nedtur på af rang på det arbejdsmæssige plan, så fik denne blog sit eget liv og det har uden nogen tvivl været al det opkogte raseri værd. Uden det, havde jeg nok aldrig fået den gode ide til, at jeg skulle skrive, dele og blotte mig fuldstændig.

 Jeg havde.. Fuldstændig vanvittige forhold på mit tidligere job, kan læses her. Vi boede 2 mennesker i en etværelses i Sydhavnen med sovesofa i 7 år. Gemmestedet var bag den eneste dør i lejligheden, nemlig toilettet..Vi boede der med Vilja i cirka et år. Jeg havde drømmen om at kunne leve delvist af at skrive..  Jeg havde drømmen om en ny lejlighed, en bil og et job hvor jeg blev udfordret, men samtidig havde plads til min familie..

1 år plus det løse senere..

Vi bor i en helt nyrenoveret stor 3 værelses i Rødovre, som er en dejlig by! Jeg lever delvist af at skrive. Vi har købt en ny Ford Focus fra 2015, som Denise selvfølgelig har gaflet og efterladt mig på en cykel, som blev lavet på samme tid som min bedstemor gik i folkeskole.  Jeg har et job, hvor jeg bliver udfordret, skal bruge dele fra mine uddannelser, så studiegælden ikke længere bare griner mig i fjæset hver måned og sidst men ikke mindst, så er jeg et hundrede fucking procent sikker på, at meget af det her aldrig nogensinde var sket, uden jeres øjne, grin, kommentarer og deling af en ny verden med børn!

Så tak for et fantastisk år! Lad os fortsætte med fuld fart frem, for jeg har mange flere fucks at give!

God fucking aften!

8 kommentarer

 • Sarah

  Fucking tak i lige måde:-) Jeg glæder mig til indlægget om “Den dag Vilja sagde sit første fuck”. Min søn var tre et halvt, da han sagde “så fucking gå hjem” til mig på en tur i IKEA! Min kærestes tørre kommentar var, at han i det mindste brugte det rigtigt 😉
  Tillykke med fødselsdagen – og med alt det gode, der er sket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uha jeg kommentere aldrig herinde, men følger med, kigger dagligt om der er et nyt indlæg, jeg nyder din blog og din måde at skrive på Hilsen en mor til 5 i en 2 værelse lejlighed (snak lige om gamle dage) tilgengæld har vi et skønt stort kolonihavehus vi bor i det meste af året

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Congratulatio-fucking-lations !!!
  Hvor er det bare fedt at høre det går jer godt.
  Blive endelig ved med at skrive – det er så forfriskende at læse din lige-ud-af posen stil.
  Og så hit lige med mere info om den børnebog … Ik os???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her lyder som en blog, jeg gerne vil følge med på. Er særlig spændt på at høre mere om børnebogen! Keep writing 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med eller uden makker, træning under pres!