At lade som om man forstår sit barn..

IKEA køkken faldgruber.. Hvor falder du i?

Madlavning-for-born

Jeg har lige købt et IKEA mini køkken til Vilja. Hun elsker nemlig at rode i ALLE skabe, når jeg laver mad. Dåser, tallerkener, pålæg, bestik, you name it flyver ud af skabene og ud på gulvet. Samtidig med, at hun plaprer løs.. ”se, se, se, se, se, Vilja dyktiiiiii”. Hendes små fede hænder har en helt ufattelig rækkevidde, når det virkelig gælder! Så derfor et mini køkken som hun selv kan administrere og lave mad i. Et køkken i et køkken så at sige. Fremtiden byder jo nok på, at hun hjælper til i køkkenet, med den heroiske samt lettere frustrerende indsats hun allerede ”bidrager” med. Og her er denne video fra IKEA ganske belærende, en lussing til os forældre. Og den accepterer jeg, fordi det er helt hundrede at jeg falder i en af de 5 faldgrupper som knægten beskriver.

”Pas på lortet er varmt for helvede! Nej, nu laver vi sgu frikadeller, så skal du ikke miste interessen før vi overhovedet er startet!” Der skal nok en del mere til, end en lille video med en sød lille dreng til at fikse min tilpas korte lunte jeg har i køkkenet, men jeg lytter og skal nok forberede mig til fremtidens strabadser med kagerullen!

Hvor falder du i?

I samarbejde med IKEA

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lade som om man forstår sit barn..