Kan du stege en bøf? Jeg fatter det bare ik..

Et foredrag til Jordemødre, har I input?

Smilminpige

Jeg er i gang med at forberede et oplæg til alle vores dejlige jordemødre og jordemødre studerende i København til deres årlige faglige dag og så tænkte jeg selvfølgelig på jer. Jeg repræsenterer jo ikke alle mænd og jeg har helt sikkert ikke tal, der bakker mine opråb op. Men samtidig ved jeg, at mange mænd deler mange af mine tanker og det er muligvis derfor at jeg har fået æren af at skulle fortælle og videregive information som vores nuværende og fremtidens jordemødre vil tage med sig, til deres næste fødsler.

Men bare rolig, jeg er den “lette” underholdning, jeres kommende børn stadig i sikre hænder. Jeg skal holde et foredrag om det at blive far og sex efter fødslen. En fars tanker og oplevelser gennem en graviditet, fødsel og livet herefter. Her kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre hvilke indlæg her på siden der har givet indsigt i en mands liv med et barn som i har kunne bruge i jeres hverdag? Eller et emne i gerne ville have at jeg dækkede som i måske står uforstående overfor?

Det er jo sådan at jeg har rigtig mange tanker og ofte får jeg slet ikke dem alle ned på papir. Men dem jeg får ned håber jeg både underholder og samtidig giver indsigt i en mands liv som kan spejles.

Det er samtidig derfor at jeg har været stille på bloggen, fordi al overskudenergi er de seneste uger er gået med dette projekt.

I må gerne skrive en mail til mig også da det jo ikke altid er nemt at skrive om udfordringer offentligt.

Tak alle sammen!

7 kommentarer

 • Stig Kjæmpe

  Hils ihvertfald min kone Elif Kjæmpe som er jordmoder studerende og glæder sig vildt meget til dit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Winther

  Eiiiihh det lyder spændende!!!
  Kunne du ikke tænke dig at komme til Aalborg også, altså på jordemoderuddannelsen?!
  Kærlig hilsen en Jordemoderstud. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  ohh lyder sååå spændende. ærligt kunne jeg godt tænke mig en mands tanker og følelser omkring tiden lige efter fødseln hvor man skal finde hinanden igen som par. vi kvinder har en tendens til at alt handler om baby, brystmælk, gylp, og nattesøvn. og tit glemmer vi manden midt i det hele.. jeg høre mange kvinder der i tiden efter nærmest hader når manden røre hende fordi vi tror det betyder at så skal der sex på bordet.. Jeg ved jordmødre ikke er par terapeuter. men for filan hvor ville en samtale der handlede om det intime i parforholdet være rart. men alt handler om baby og amning. hvor manden tit bliver tabt midt i det hele.

  det er bare en strø tanke her fra 😀

  men god vind med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Fra en mand, hvis bror blev far for 4 måneder siden:

  Hans største overvejelser gik på, at han havde det vildt dårligt med at skulle “penetrere” sin kone efter det traume, som den del af hende havde været igennem.

  Det kunne måske bringes op:)

  Hilsen Tim

  voksenlærling.nu

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du stege en bøf? Jeg fatter det bare ik..