Julegaver! Hvad ønsker du dig skat?

Kan du stege en bøf? Jeg fatter det bare ik..

CantCook

Sponsoreret

Så er der lidt nyt på bøfsiden. Nemlig en guide til hvordan man steger den perfekte bøf. Det er personligt overhovedet ikke det jeg skyder efter, når jeg steger. Jeg er så elendig til at lave bøffer, at målsætningen ikke længere er, at bøffen bliver perfekt, men mere hvordan jeg undgår et overdådigt springvand af brændende varm olie, der sprøjter som en viril teenager ud over hele køkkenet, samtidig med at jeg ikke brænder lortet fuldstændig af!

Det er faktisk kommet til det punkt, hvor jeg foretrækker at skære grøntsager og lader andre stå om den ellers så mandlige stegning.

Så jeg blev faktisk glad, da jeg så denne video og tænker at det måske er på tide at spænde hjelmen, købe de rette pander, se et par guides fra et par mestre og så ellers bare lære at stege en nogenlunde bøf.

Hvis du har det ligesom mig, så behøver du ikke sige det, men blot se videoen og i al hemmelighed lære fra de bedste og så engang i 2016 kan du jo passende overraske med en bøf, der ikke ligner kulforbrændingen med sort sovs.

Jeg har ihvertfald fået lidt mere blod på tanden.

Vi ses til en gennemstegt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver! Hvad ønsker du dig skat?