Tanker fra en dag med over hundrede jordemødre..

Værktøj, hej fagre nye verden!

Værktøj

Sponsoreret indlæg

Jeg ved sgu ikke helt hvorfor eller hvordan denne pludselige interesse for værktøj har meldt sin ankomst hos mig. Den har aldrig haft en særlig stor plads hverken i hjemmet eller hos mig. Jeg kan dog især fornemme, efter vi flyttede til en ejerlejlighed og Vilja kom til verden, at denne mandlige aktivitet har sat sine tydelige spor hos mig. Og som al begyndelse, er det svært i starten. Hvilken sav, skruetrækker eller bor skal bruges til forskellige materialer? Og hvilke mærker er gode? Jeg startede som den største nybegynder med udstyr fra Toolmate og Basic. Som tiden og min egen entusiasme langsomt steg, opgraderede jeg til lidt Black & Decker og efter det første år som værkstøjslærling er jeg nu en fast tilhænger at mærket Bosch.

Jeg ved ikke om der kommer bedre eller andre mærker på min værktøjsliste og jeg har heller ikke travlt, for der er stadig en helt masse fra Bosch jeg mangler til at fyldestgøre min samling. Nu er det ikke længere nok bare at have det rette værktøj, nu skal mærket også stemme overens med arbejdet!

Vilja mangler faktisk stadig at finde en fødselsdagsgave til mig og sidst fandt hun en bitæske fra Bosch, som jeg skal have i julegave. Og nu har jeg da lige opdaget min fødselsdagsgave fra Vilja. Og den ligger jo lige op af julen, nærmere bestemt, første juledag.

Det er så fedt som Vilja bare kender mig og mine ønsker! Eller..

Ved du hvad din mand skal have?

2 kommentarer

  • Jeg vil skide gerne ha’ lavet en masse ting i vores hus. Og min mand har luret, at når jeg har et projekt i tankerne, så kan det kun gå for langsomt, hvorfor han naturligvis får lov at indkøbe de værktøjer, som projektet kræver. Fx nu hvor projektet hedder væg-til-væg reol. Det kræver en lamelfræser. Min mand har Hvidovres mest velassorterede værksted, dog manglede lamelfræseren. Indtil jeg ville ha’ en reol. Smart;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker fra en dag med over hundrede jordemødre..