Så starter udsalget!.. Det er så latterligt..

2015 – Et turbulent men fantastisk år!

2016

Så kom 2016 alligevel snigende og her har jeg et par mål jeg gerne vil indfri. I 2015 fik jeg nemlig slet ikke skrevet nok! Hverken på blog eller bog. Mit nye arbejde tog over og derfor har der også været færre updates her. Et af mine klare mål er at levere en smule mere gods på bloggen! Jeg tabte en del kilo i løbet af året, som kan læses Her med en update Her, meeeen de har på ingen tid sat sig igen, med store renter.. Fra nu af, er der kun 11 måneder på et år, efter den lussing af kager jeg har fået her i december er denne måned officielt afskåret i fitness planlægningen!

Jeg har endda købt et par sprit nye bukser som jeg ikke kan passe, som en del af min egen motivation til lige at udskyde den ellers uundgåelige baljeform jeg med tiden vil indtage, med delt stolthed. Desuden kigger vi på hus. Vi er lige flyttet til Rødovre, vi elsker vores nye lejlighed, men vores fremtid inkluderer altså en have, håber vi.

2015 bød samtidig på, at vi for første gang fik afholdt både juleaften og nytårsaften. Begge dele med stor succes! Nytårs video af en lille dance off med mig og Denise kommer op på min Facebook snarligt. De to begivenheder var forhåbentligt også startskuddet på en tradition her i familien. Det håber jeg, fordi jeg nyder rollen som vært. Enten det, eller også har begrænsningen af en etværelses virkelig sat sine spor og min fanden i voldskhed skal nu hævne sig, ved at afholde alverdens events på adressen.

I har været en stor årsag til, at det har været et virkeligt fucking fedt år. Her er et lille indblik i, hvor meget mit liv har ændret sig i løbet af meget kort tid.

I 2015 skete følgende:

Jeg havde bloggen samt tilhørende dagpenge, Denise var på elevløn, vi boede i en etværelses lejlighed og havde ikke været på ferie i 5 år. Så fik jeg et nyt job i cykelafstand, bloggen blev ved, Denise blev færdiguddannet og fastansat på sit praktiksted, som hun har været ved i nu 5 år, vi flyttede til en stor nyrenoveret 3v i Rødovre og kigger nu på familievenlige feriesteder.

Det er jo helt surrealistisk hvor meget livet har ændret sig, for det bedre..

Så af hjertet tak for al jeres støtte, kommentarer, grin og løftede pegefingre..

Men bare rolig, jeg lover at der kommer rigeligt med fucks i 2016!

Godt nytår!

1 kommentar

  • Jeg synes godt nok også, at du har været lidt stille! Savner en medsammensvorn’ i blogger verdenen, det bander lige så meget som mig selv. Glæder mig til at læse mere 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter udsalget!.. Det er så latterligt..