2015 - Et turbulent men fantastisk år!

Når Vilja fucker med far..

Vilja!

Vilja, er du sulten?

”JA!”

Med et stort smil, begiver hun sig hen til sin stol.

Kan du sætte dig op på stolen?

”JA”

Vilja bestiger stolen, stadig smilende.

Har far stået i køkkenet og lavet uendelige baner af mad til dig, pustet på det og sørget for at alt spiller maks, til din tilfredsstillelse Vilja?

”JA”

Jeg serverer den tilberedte mad og stiller hendes kop med mælk ved siden af.

Er du rigtig sulten skat?

”JA”

Vilja tager sin gaffel, halverer en allerede mikroskopisk kartoffel, propper den i gabet, slipper gaflen, skubber tallerken ud over bordet, vælter mælken og afslutter..

”FÆRDIG FAR”

=P?#(¤/)(=#/¤”)(¤/#=)¤/####!”!”””””

”FUCK OFF VILJA!”

3 kommentarer

 • Lisbeth

  Og her har vi knivskarpe rutiner og det hele er timet og tilrettelagt med 2 små børn der sover på samme værelse. Puttetid = Knægten får børstet tænder, vælger en bog og bliver puttet med et “Mor elsker dig – og er lige inde ved siden af” (Kan du lige se et Snehvide-øjeblik) og min guldklump sover imens søster suger marven ud af sin natflaske. Men! De seneste 4(!!!!) dage har slutningen ændret sig. Han følger hele rutinen som et artigt lam.. Men så snart jeg er 2 min. ude af værelset, starter en koncert med skrigelyde der bedst kan beskrives som harekilling med tarmslyng… “Moaar!” “Moaaaiiiijaaaaahhhhhrrrrrgggg!!!” Og for hvert minut bliver han mere hidsig. Søster bliver revet ud af sin dejlige drøm og skriger med og jeg ender med 2 vågne hyper unger indtil 23 tiden (puttetid var 19.30) og har bare lyst til at kvæle dem med et pudevår…. Hver aften har endt med at jeg gnasker chokoladeplader i fjæset imens jeg overvejer at blive single så jeg kan få hvilet ørerne hver 2. weekend.. Hvor blev min guldklump af?? Og hvad skal det ikke ende med? *grav-mig-selv-ned-emojii*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er svært! Mega svært, I know! Men prøv og tænk over ikke at stille for mange spørgsmål til hende. Tænk sig alt det de skal tage stilling til, allerede nu… Og det bliver jo kun værre, og de vænner sig til det.
  Jeg forsøger, istedet for at spørge “er du sulten”, at sige “Nu er der mad”, eller “Kom, vi skal spise”.
  Er nok lidt påvirket af min pædagogmor som er ret frustreret over at modtage trætte og sure børn fordi de har skulle tage 50 valg om bl.a. morgenmad, tøj, farven på sokkerne, hestehale eller fletning, vand eller mælk. …allerede inden de er kommet ud af døren.
  Jeg øver det HVER dag, og fejler skam også hver dag. Men tænk, hver gang du giver hende et valg, giver du hende en mulighed for at svare det du ikke lige ønsker.
  Åh, det blev en lidt for belærende kommentar… Men håber du kan se idéen med mit råd…
  Og hey, hosten forvandt da! Så turen var da ikke helt forgæves:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne

   Det giver jo meget god mening, men samtidig så er de tidligere valg i livet en start på den kritiske tankegang jeg håber mit barn lærer, så hun ikke bliver en del af nationen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015 - Et turbulent men fantastisk år!