Turen går til Kap Verde!

3 Glimrende indlæg, som jeg har læst i denne uge!

Farudenfilter

Da denne latterlige tø-sneslørdag kun byder på risiko for atten poser vasketøj, våde sokker og fem tons kalorier, i form af morgen, middag og aftensmad fra JustEat, så vil jeg da lige dele lidt ud af et par indlæg jeg har bidt mærke i, denne uge, som jeg er sikker på at i ikke fortryder at have læst.

  1. Tvillingernesmor / Vi starter HER – Et indlæg der slår et slag for os fædre, er lige til højrebenet. Jeg er sikker på at mange af os kan relatere!
  2. Tregodegrunde / Så lander vi HER – Fordi alle, fortjener et smil på læben!
  3. Emmakathrine / Vi slutter dagen HER – Både del 1 og 2 som Emma kaster sig ud i, er værd at læse. En stærk historie om et hjertes turbulente rejse hjem.

Rigtig god lørdag derude!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Kap Verde!