Har du skældt dit barn ud?

En galaaften uden lige!

BDGalla

I weekenden var der blogger galla af rang! I 5 år har Bloggers Delight nu eksisteret og det skulle da fejres med den komplette udstyrstaske i form af 150 bloggere. Jeg havde planlagt at troppe op i jeans og en T-shirt, men som vi nærmede os dette colosseum af et event, kunne jeg mærke, at det ikke ville spille max at møde op på Radisson hotel med 150 lækre bloggere, i et par slidte jeans.

Nuvel, jeg kastede mig over glamouren og klemte mig ned i et par nye bukser og en blålig skjorte med tilhørende vest. Jeg har altid haft en forkærlighed for veste, men finder sjældent en anledning til at bære en, andet end vesten selv..

Jeg sad til bords med en del mommy bloggere, der ellers ikke var blege for at stikke snuden i vinglasset, og jeg takker aldrig nej til en god omgang ”skuden synker”. Der gik vel ikke mere end et par akavede minutter før vi kastede os over hinanden med iphones, kameraer og krammere. Det er jeg sku taknemmelig for, da ikke alle havde det lige nemt til denne ekstravagante begivenhed.

Faktisk giver denne pige et rigtig godt billede af, hvordan mange, om end ikke de fleste har det, når de føler sig overvældet, alene og usikre til en ellers festlig begivenhed. I kan læse Emilies beretning HER

Og hvis mommy bloggers ikke havde ryet før, så har de det, efter denne aften. En fest må IKKE gå forbi deres snude, især ikke når den inkluderer uanede mængder af vin, flotte kjoler og polaroid kameraer til fri afbenyttelse!

Efter middagen blev vi driblet over til Zen, som bød på endnu mere at drikke, et vibrerende dansegulv og en vanvittig god stemning! Jeg var fuldstændig kørt over og da jeg uberuset er tilpas meget uden filter, så vil jeg lige undskylde for eventuelle spydigheder der er kommet frem i løbet af aftenen. Nogle af disse spydigheder bunder i jalousiens uendelige lange spiral, og da jeg ikke var nomineret som ”årets sjoveste blogger” blev min hals som en rutsjebane for vin. Nutidensmor vandt, og den kan jeg dog være med på, fordi hun har faktisk skrevet så underholdende indlæg at jeg har pisset i bukserne, uden at have været pinlig over det.

Og så må jeg trøste mig med at vinde et superfedt Polaroid kamera, med dette billede, fra bord #7 – Ved ikke lige hvordan det skete, men jeg bukker og nejer.

BDpolaroid

Det kunne ikke have lade sig gøre uden.. Meyermorlilletutogmorlillemormamamaruskamortiltotregodegrunde og karmamilli

“TAK PIGER!”

Jeg nåede på ingen måde at sige hej til alle de mennesker jeg på forhånd havde besluttet mig for at give hånden, en krammer eller i det mindste et venligt vink!

Jeg sender et par kæmpe virtuelle krammere og high fives til blandt andre, Anna Warrington og Meyermor for at gøre dansegulvet til en farlig cocktail, sammen med mig!

Sidst men ikke mindst så var min partner in crime, Rikke May savnet, men rend mig, hun lever i fucking sus og dus i Singapore!

Den følgende dag stod på min bedste vens fødselsdag, lidt arbejde og gårsdagens farverige drinks, i en kedelig mat farve i stråleform, på toilettet..

Tak for denne gang BD!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du skældt dit barn ud?