Ved tordenskjolds venstre hvalnosse! – Jeg har glemt Valentinsdag..

Fars nye legetøj, uden ledning!

ViljaStøvsuger

Sponsoreret indlæg, men burde læses grundigt af alle der har børn, som sviner. Og har du børn der ikke sviner, så fucker du med livets cyklus, og karma vil med sikkerhed komme, med renter. Skid karma et stykke og læs med her!

Hvis du er typen, der elsker at gøre rent, eller prøver at overbevise dig selv og resten af din omgangskreds om, at dit fetich er rengøring, så hader du sikkert stadig at støvsuge. Det gør jeg, og jeg ved hvad der er værd at hade, støvsugning er iblandt!

Vores støvsuger er stor, tung og uhandy, men suger forbløffende godt. Derfor efterlader den heller ikke spor, når jeg endelig griber svinet og kaster mig over krummer, fnug og hår i hele lejligheden. Oftest er jeg ved at tyre den ud af vinduet, ledningen ryger ud af stikket, den vælter Vilja eller tanken om at skifte verdens klammeste støvsugerpose..

Så da jeg blev kontaktet og spurgt om jeg ville afprøve en ledningsfri håndstøvsuger fra Dyson, tænkte jeg; nej det magter jeg egentligt ikke. Ledning eller ej. At afprøve en støvsuger lød mere som en straf en gevinst. Dog fik Denise mig på andre tanker og jeg burde i det mindste prøve den, da den så ualmindelig futuristisk og fancy ud.

DAAAAAAAAYM! KAN DU SÅ LIGE FORSTÅ HVOR FED DEN ER? Holy f…

FarudenfilterDyson

Den kommer med forskellige støvsugerhoveder, greb, og rør der meget nemt kan tages af og på, alt efter overfladen der skal suges. Den er ultra nem at oplade og skulle sugeevnen mod forventning ikke samle en helt hav af krummer op i ét go, så kan man slå supersug til og så efterlades ingen spor, overhovedet!

Den sidste uges tid, har jeg ofte fundet mig selv med Mister Dyson i hånden i hverdagen, hvor jeg lige laver ”runden” og så sætter mig yderst tilfreds i sofaen, dog blot for at realisere, at livet ikke stopper efter en støvsuger tur, og Vilja stadig er i en alder der kræver ufattelig meget opmærksomhed!

Jeg må indrømme, at trods min stædighed og modvilje, så jeg virkelig tilfreds og glad for min nye håndstøvsuger og jeg har fuld forståelse for den skepsis, der kan være overfor denne autobot af en støvsuger.

Men den er det hele værd og muligvis lidt til, for jeg har endnu ikke kastet mig over bilen med den. Men med den tilgængelighed, sugeevne og fleksibilitet den giver, så får den 9/10 stjerner fra mig. Den eneste grund til den ikke får den sidste stjerne, er designet. Det futuristiske design vil mange helt sikkert værdsætte, men det er bare ikke lige mig. Det skal dog på ingen måde sætte en stopper for min fremtidige støvsugen med dyret!

Dyson kører en kampagne på nogle af deres ledningsfrie støvsugere lige nu og den kan I se lige HER

 FarudenfilterDyson

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved tordenskjolds venstre hvalnosse! – Jeg har glemt Valentinsdag..