Fastelavn og boller i fars mave!

Turen går til Kap Verde!

Så kom der lige en impulshandling. Vi har ikke været på ferie i flere år. For et par dage siden, browsede jeg hvileløst rundt på forskellige sider, for at finde en all inclusive ferie, til et eksotisk sted. Mit ønske om at komme væk og slappe af, er nemlig på den absolutte ”must do, right fucking now” liste. Det kan skyldes min slidte lortecykel, vejret, eller muligvis de daglige rutiner, der efterhånden føles som sirup i øjnene.

Det skulle vise sig, at Kap Verde, der ligger i Afrika, melder cirka 25 grader op så tidligt som i slutningen af februar og har samtidig alt det vi ønsker os af vores første børneferie. All inclusive, varme, mad, pool, børnepool, massage og underholdning til Vilja.. Det er faktisk omkring ALT hvad vi ønsker os, i en uges tid i hvert fald.

Jeg sludrede med Denise over telefonen i en lille times tid omkring destinationen og vi browsede hurtigt emnet: ”Viljas faldgrupper”, da en flyvetur på 8 timer i træk, muligvis kan skabe grundlag for et af de ulvetime tantrums hun kan melde op herhjemme. Og dét ville være yderst stramt at opleve på et fly.. med tilhørende opkast og med lidt held til, helt nye højder af dramaqueen. Bare tanken fik mig næsten til at lukke fanen ned..

Vores dialoger omkring ferie ender altid ud i ”lad os lige se tiden an”, og vi var da også lige ved at lave klassikeren, og vente. Men Denise havde tilsyneladende de samme symptomer som mig, og inden for 30 sekunder, før vi overhovedet havde noget som helst på plads, havde hun allerede sagt ”fuck it, I need this shit now” trykket på bestil, accepterede det vanvittige beløb vi skulle af med, trodset al fornuft, smilt til tilbuddet og droppet nervøse tanker som hvilke vacciner vi skulle have og Viljas behov for rent faktisk at have sit eget pas..

”Og fuck hvor er det bare fedt!”

Så nu skal vi til Kap Verde, i 8 dage og jeg glæder mig så vanvittig meget!

I den anledning, starter mit personlige mål om at tage bedre billeder også, og inden ferien har jeg forhåbentligt erhvervet mig mit nye kamera.

Har i været der? Nogle gode råd? Advarsler eller lignende? Jeg modtager alt med kyshånd!

”Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee”

 PS. Vi skal faktisk bo på hotellet på billedet!

18 kommentarer

 • Miss Jeanett har vist været der af to omgange, mener jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhh FEDT! Vi var der for 3 år siden (inden vores krapyl kom til). Vi var der i jul/nytår og vejret var fantastisk. Vi tog et lille ø-hop og alt var bare total tilbagelænet. Et sted vi også har snakket om, kunne være et bud på en første ferie med trunten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Madsen

  Sidder på Kap Verde lige nu med mine knap 2 årige tvillinger, har været en fantastisk ferie!!! Husk masser af faktor 50 og solhatte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Vi var der i påsken sidste år , lækkert sted , skøn mad og de venligste mennesker . I kommer til at høre deres motto “No Stress” mange gange 🙂
  Vi tog på en tur ud med haj bussen , stod i vand til knæene og så på hajer , vildt fedt .
  Minusser er at det altid blæser , så stranden brugte vi ikke meget . Og så som kvinde er det største minus at der INTET er at shoppe … Men det kan jo være en fordel for andre 😉 . God tur og husk myggespray !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Klink

  Fifs til flyvetur med 2 årig:
  Book de aller-aller-allerforreste pladser i flyet. Det koster lidt ekstra, men er pengene værd. Der er ekstra ben-plads (så der er plads til at lege) og du slipper for at bekymre dig om, at hun tager fat i sædet foran/får skubbet til det osv. Du føler du generer andre mindst muligt.
  Mad. Jeg tømte en netto for snacks. De der smoothie poser (90 ml, så de stryger gennem security check), små pakker med rosiner, kiks, osehaps osv.
  Legetøj. Jeg pakkede nogle små ting ind (et lille puslespil, et tog osv.). Tøm en Tiger butik for ting. Ipad. Lego Duplo spil er et hit her.
  Vådservietter, skiftetøj (både til jer og hende…), dyne, børne panodil.
  Paraply klapvogn hvor ryggen kan lægges ned er genial, både i lufthavnen (tages med til gaten, men skal stadig tjekkes ind…) og så har man en nem soveplads mens man er afsted.
  Hav en fucking mega god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Panodil hvis Vilja får ondt i ørene på Flyveturen… Har prøvet fuld sirene ved indflyvning og fuck det er ikke rart at se den bette have så ondt. Ved godt der er delte meninger om brug af smertestillende til børn, men vil til hver en tid skåne dem for smerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Fif til at undgå smerter i ørene.
  Medbring en lille sutteflaske/drikkedunk. (igen husk de max 100mm)
  Hjælp Vilja med at drikke under start og landing. Hold flasken næsten helt lodret. Nærmest så den støtter på hendes næse når hun drikker.
  Det vil give hende et ¨underbid¨ imens hun drikker. Den kæbestilling åbner nemlig svælget bedre, hvilket giver automatisk trykudligning hver gang hun synker! Mange små slurke, jo længere tid imellem, jo sværere er det at trykudligne!
  Held og lykke med det, og rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek twinpeaks. Hun er afsted med sine krapyler i skrivende stund. De tog vist til Sri Lanka men fik virkelig mange gode råd om flyveturen og selve rejsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for sej! En fed blog du har, jeg kan virkelig godt lide din måde at skrive på, og så skal du til Kap Verde… Viiiiildt!

  http://danoz.nu/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavn og boller i fars mave!