En af Viljas dårligste vaner!

9 timer med Vilja på skødet!

KapVerdeFarudenfilter

“Are you fucking kidding me?!”

Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor jeg ikke havde tænkt vores rejseplan til ende. Jeg havde sådan set bare regnet med, at det var gratis at have Vilja under 2 år med på flyet, i sit eget sæde. Jeg tænkte, at det var et tiltag fra flyselskaber eller lignende for at få nybagte forældre til at bruge mønt på lidt ferie i de første par år. Faktisk har jeg heller aldrig tænkt den tanke igennem, for ganske rigtigt, så er sæderne for store, eller selen passer ikke til et lille bitte menneske?

Men hvad end sagen er her, så er det fact, at jeg om mindre end 24 timer, skal have min datter på skødet i fucking 9 timer i træk! Eller dele hende på skødet med Denise. Så, 4,5 timer!

Jeg havde det overhovedet ikke stramt nok i forvejen.. Jeg hader at flyve, jeg sveder som et svin, der er trængt, maden smager af død og nu skal jeg også døje med en krudtkugle på skødet, på hele turen. Fuck mig sidelæns hvor jeg bare glæder mig! Og så læser jeg da lige ottehundrede gode råd om, at jeg ikke skal have det stramt, tage mig god tid, ikke give Vilja slik og så kører det hele bare hånd i hånd.

Og det er meget muligt at scenariet hvor alting spiller max det rent faktisk sker, men nej det er det ikke! For scenariet er allerede uendelig meget tabt, fordi jeg fra start af, ikke bryder mig om at fucking flyve!

Så Kap Verde du har bare at byde på overordentligt meget luksus, for kaptajnen tager sig alvorligt meget sammen, til at overhovedet komme afsted!

Dette indlæg skulle have været udgivet lige før vi tog afsted, men så kom der ottehundrede ting i vejen og jeg glemte alt om det. Men i skal da ikke snydes for den frustration jeg havde før vi drog afsted.

Fortsættelse om ferien følger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af Viljas dårligste vaner!