En kold mands pool – Kap Verde – Del 2 + VINDER AF LIBERO KONKURRENCE

En bil, et tabu og en god reklamefilm

fufford

Sponsoreret indlæg – Personlig holdning

Der er nogle ting jeg ser i ny og næ, der sætter sig i mig. Det kan være alt mellem himmel og jord, men i dette tilfælde er det noget ganske jordnært, nemlig skilsmisse håndtering og Fords nye reklamefilm om en bils plads i familien. Ford formår, på en smart måde, at inkorporere hvor meget dialog og hvor ofte vi bruger bilen som familiens samlingspunkt for kommunikation i en ellers meget direkte og virkelig skildring af en skilsmisse hos en mor og far med 2 børn.

Ford har lavet en kort og lang version, på henholdsvis 5 og 16 minutter og på trods af, at jeg var ved at stikke mine øjne ud da jeg så varigheden, og kastede mig ud i den korte version, fandt jeg hurtigt mig selv fanget af filmen, og skiftede hurtigt den korte version ud med den lidt længere.

Det er et nyt take på bilreklamer generelt, det er superfedt og historien er så jordnær, at jeg havde svært ved at rive mig væk. Et tabu emne som er fangende, skræmmende og meget relevant.

Er du til den korte eller lange version?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kold mands pool – Kap Verde – Del 2 + VINDER AF LIBERO KONKURRENCE