Forlovelsesringen er fundet!

En and i ryggen, en fucking AND!

FarudenfilterEnAnd

Det er sku som man ser i filmene! Og jo ældre Vilja bliver, jo værre bliver det! Jeg taler naturligvis om mængden af legetøj, der skal med ind i sengen, før at hun gider give søvn en chance. I går aftes havde jeg samlet mamse, niiin, nuniiiin, ylling, and og fire bøger sammen til hende, da det var livsnødvendigt at lige netop disse ting kom med i seng.

”Altså far, for helvede, hvad har du tænkt dig? Skal jeg virkelig sove uden lille, store og mindste kanin? Far husk bogen! Flere bøger FAR. FLERE BØGER! Vand? Hvor er vandet FAR?! Glem nu den dyne! NEJ, ingen dyne! Hvor er AND?!”

”AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAND!”

Så anden kommer i favnen på min lille hystade og begravet i kæledyr og bøger falder hendes øjne langsomt i. Jeg orkede ikke at fjerne det hele før jeg selv rammer sengen og det resulterede i, at jeg vågnede med en fod i munden, en kanin i øjet og værst af alt, en hård plastikand i ryggen!

”Fucking and!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlovelsesringen er fundet!