Når man glemmer størrelsen.. + Vinder af Libero konkurrencen!

Forlovelsesringen er fundet!

Farudenfilter forlovet

Jeg har i flere år ville giftes med Denise, har aldrig kunne finde ringen, men på et tidspunkt er nok, nok.. Læs hvordan jeg friede HER

Så fandt vi den fucking ring, langt om længe! Flere års søgen, flere tusinde ringe set, vejet og skubbet til side! Men det var søgningen værd!

For mindst som vi kigger efter den længe ventede ring, så kalder den på os, desværre, for prisen var lige til en knockout i første runde med Mike. For et par dage siden, tog Denise og jeg en hyggelig gåtur i Lyngby og så skulle vi da lige gå fordi en helvedes butik, Marianne Dulong!

Butikkens simple og fine look gave allerede ved første skridt, en god fornemmelse og den blev kun forstærket da Denise så hendes fremtidige forlovelsesring. Julelys, koldsved og savl i mundvigen, alt sammen et tegn på at det skulle være præcis den ring. Selvfølgelig så hun en der havde 10 brillanter i, og der kunne da overhovedet ikke være tale om at der skulle være mindre!

”Selvfølgelig skal der da være fucking 10 sten i, bevares, symbolik eller ej, lortet skal spille, og det spiller med 10!”

”ok skat”

Og så var den ”dialog” overstået.

Denise ville gerne have en forlovelsesring, hun altid kan have på, sammen med vores vielsesringe, som vi vel engang også skal have på og så var det jo at den yderst venlige ekspedient også havde dem på køl, som jo selvfølgelig passede helt perfekt..

”SELVFØLGELIG SKULLE DE DA OGSÅ PRØVES OG SELVFØLGELIG STOD DE PERFEKT TIL FORLOVELSESRINGEN, DET ER DA HELT FANTASTISK SOM DET HELE BARE PASSER SAMMEN, DET ER BARE KONTANT VED KASSE ET!”

Så nu er vi klar, eller.. vi mangler bare alt andet til et bryllup..

”fucking Marianne Dulong”


Forlovet Farudenfilter

6 kommentarer

 • Hahha, din blog er altid guld værd at læse. Man kan virkelig læse sarkasmen, den springer bare i øjenene 😉 Men man kan også læse at du er glad, og tillykke med forlovelsen og den fine(dyre) ring 🙂

  http://groove.st/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Uh… Marianne Dulong er både dyrt og dejligt😉
  Men hva’, hvis man skal have svinedyre smykker, så skal det da være dem, som man skal have på hver dag, og som symboliserer ens kærlighed og familie😎
  Tillykke med forlovelsen🎈🎈🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  Marianne Dulong laver også de vildeste smyker. De ringe bliver I glade for 😊 Tillykke med forlovelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man glemmer størrelsen.. + Vinder af Libero konkurrencen!