Jeg har gæsteblogget lidt ovre hos Juliane

Fortæl ALDRIG din kvinde, at du har vundet 1 million kroner! – Sponsoreret

FarudenfilterKENOSponsoreret

Sponsoreret

Jeg drømmer ofte om at vinde et bjerg af penge. Hvordan skal jeg investere dem, hvilken bil skal jeg have og så videre. Det får tiden til at storme afsted, mens savl fra min mundvige dehydrerer min krop, og jeg ligger der i søvne og tæller al min glimtende mønt!

Jeg har en drengedrøm om at eje en specialbygget Harley, et hus med en swimmingpool og alle mulige andre drømme, der inkluderer en ordenlig trillebør af guld. Men aldrig i mine drømme er jeg blev cockblocked så hårdt som i denne reklamefilm.

Heldigvis har denne tanke aldrig strejfet mig; at Denise ville nedlægge veto omkring, hvad jeg skulle bruge de penge jeg havde vundet på?!

Og det værste af det hele er.. At jeg er fuldstændig fucking enig, helt inde i sjælen, at nedenstående film er en kæmpe sandhedsbombe omkring min bedre halvdel!

Og var rollerne vendt på hovedet, så ville jeg sku nok også have meldt et lille, men bestemt..

”Hvad med at du lige spænder dine hestedrømme alvorligt ind og kigger på vores lån!?”

Hvordan tror du, at du ville reagere? Og husk at herinde, behøver du ikke at lyve!

 

 

1 kommentar

  • Bea

    Hvor havvde virkelig ondt af mændene hele filmen igennem.. Er dog også sikker på at jeg ville blive skuffet hvis min mand kun brugte pengene på sig selv. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gæsteblogget lidt ovre hos Juliane