Pif paf puf, ferien den er slut! – Aktiv ferie afsnit 1.

I egen seng

Viljasover

Vilja er en stor pige nu, i hvert fald når det passer hende at være en stor pige. Derfor har hun nu også fået sin helt egen hjemmelavede seng, som Denise har lavet, i vores soveværelse. Den er hun glad for. Meget glad for. Faktisk så forbandet glad, at  det var en ganske hjerteskærende oplevelse, da vi igår skulle sove middagslur. Ganske ofte falder Vilja i søvn oven på min mave, ved middagstid, i mor og fars seng. En dejlig stund, jeg elsker. Dels fordi jeg nyder at tage en lur, men det er altså helt i førerfeltet, når jeg samtidig kan høre lillepruts lette åndedræt, mens hun roder rundt i drømmeland.

MEN!

I går, da ritualet skulle gentages, der valgte Vilja disse ord:

”Vilja egen seng”. 

Hvortil hun kravler ned i sit lille hyggelige hjørne, lægger sig til rette og peger på den store tomme seng, hvor jeg havde glædet mig til at sove med min datter; ”Far sidde der”

WHAT?! Hvad sker der lige her, hvem helvede ringede lige selvstændighedspolitiet op? Helvede også!

Så der sad jeg og kiggede bedrøvet på Vilja, der rullede lidt rundt, krammede sine bamser, tog dynen godt op om skulderene, og faldt i søvn med et lille smil på læben.

Men alt var dog ikke helt tabt. For lige inden hendes øjne åbnede porten til drømmeland, kom disse ord ud;

”Holde hånd far”..

Så det gjorde vi..

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pif paf puf, ferien den er slut! – Aktiv ferie afsnit 1.