En tur ned af bloggens historik.. Hvad nu Evia?

Gammel Dansk – nu som chili og lakridsshot?

Sponsoreret

Så er tiden ved at være over os igen! Vinter, sne, glat fortov, lange underhylere, røde ører og alt for stive mennesker i flæskebranderter. Sidstnævnte er det emne der skal sludres lidt om til aften. Det er nemlig rigtig folkens, julefrokoster, tamtam komsammener, nissegrupper og alle mulige andre undskyldninger for at fylde maven godt op med julemad og traditionen tro, proppe næbbet med en god gammel dansk, der svier i sjælen, er over os! Og det skal nemlig handle om den gode gamle Danske, og de har lidt nyt i flasken til os i år.

Gammel dansk skriver…

”Vi har skruet ned for bitterheden fra Bitter Dram, men stadig bevaret sjælen og kompleksiteten.”

De har tilsat chili og lakrids! Bum! Som om sparket fra en håndfuld gammel Dansk shots ikke allerede var nok?! Nu tilføres den allerede garanterede ti hestes brandert ild i kæften, god smag og formentlig en uventet tur på kummen, dagen derpå.

Men for satan hvor er jeg glad for at der er skruet en smule ned for bitterheden, og hertil kommer frygten for at det kommer til at stikke helt af, denne vinter!

Og det er da også helt sikkert at danseskoene bliver støvet af og min fede krop skal sejle hen over dansegulvene i hele byen, i stil med videoen nedenunder. Så kører vi!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur ned af bloggens historik.. Hvad nu Evia?